Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reţetă de salată boeuf cu carne de pui pentru masa de Crăciun şi Revelion

Salata boeuf este, fără îndoială, un preparat delicios, care, în general, este servit pe masa de sărbători.

 

Ingrediente salată boeuf cu carne de pui:

►Doi sau trei cartofi medii;

►Un păstârnac;

►Doi morcovi care au fiert în supa de pui;

►100 de grame carne de pui fiartă în supă;

►Trei castraveți murați;

►50 de grame de mazăre;

►Un gălbenuș de ou;

►50-60 militri de ulei;

►Două lingurițe de muștar;

►Zeama de la 1/2 lămâie;

►Câteva măsline;

►Câteva felii de gogoșari în oțet pentru decor;

►Sare;

►Piper.

Mod de prepare:

Legumele și carnea se fierb în supa de pui, după care se scot și se lasă să se răcească. Apoi, acestea se taie mărunt.

Castraveţii murați se toacă mărunt şi se scurg de zeamă. Boabele de mazăre se dau de două ori în clocot și se pun peste celalte ingrediente.

Citește și
piata
Au început pregătirile pentru masa festivă de Crăciun. Cele mai căutate alimente în piețe

După toți acești pași, se prepară maioneza din gălbenuș, muștar, zeama de lămâie, sare, piper și ulei și se pune peste salată.

Salata boeuf poate fi ornată cu măsline, gogoșari, felii de castravete și frunze de pătrunjel.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult