Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Povestea transformării radicale a unei tinere care a încercat să se sinucidă prima dată la 14 ani

O tânără din Scoția a făcut publice fotografii ale schimbării dramatice prin care a trecut de la o consumatoare de droguri aflată în pragul sinuciderii sau închisorii la o mamă responsabilă și o femeie fericită.

Ainsley Loudoun, din Kilmarnock, Scoția, a început să consume băuturi alcoolice de la o vârstă fragedă, ajungând rapid în pragul sinuciderii din cauza consumului de droguri. Tânără a povestit că prima tentativă de sinucidere a avut-o la 14 ani și că, din cauza depresiei, au urmat și alte încercări.

"Am trăit într-un întuneric total de la o vârstă fragedă și m-am refugiat în băutură de la o vârstă foarte fragedă. Am crezut că așa este normal. Consumul de alcool a continuat și a devenit și consum de cocaină. Viața mea a devenit o spirală. Niciunul dintre prietenii mei sau familia mea nu a vrut să fie în jurul meu. Nimeni nu știa cum să se ocupe de mine și eu nu știam cum să mă descurc cu mine. A fost o viață oribilă. Ajunsesem în stadiul în care exista altă ieșire pentru mine: fie ajungem la închisoare sau muream, fie mă duceam la recuperare", a declarat Ainsley Loudoun pentru Kilmarnock Standard, citat de Daily Star.

Însă, în urmă cu doi ani, tânăra a decis să pună punct acestui stil de viață și, cu ajutorul unui program dedicat celor care consumă cocaină, și-a schimbat viața la 360 de grade.

Ainsley urmează acum un program de recuperare de doi ani, are un loc de muncă și spune că viața ei a fost complet transformată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult