Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a găsit un dinte în mâncarea comandată de la un cunoscut restaurant

O femeie din Marea Britanie acuză că a găsit un dinte uman în mâncarea comandată de la un restaurant chinezesc. 

Stephanie McDonough, în vârstă de 29 de ani și soțul ei și-au comandat vinerea trecută mâncare de la un restaurant chinezesc din Warndon, pentru care au plătit aproape 18 lire.

La un moment dat, când mânca dintr-o porție de curry de porc, femeia susține că a mușcat dintr-un dinte, potrivit Daily Star

Stephanie spune că la început a crezut că este vorba despre un os de porc, însă după ce s-a uitat mai atentă și-a dat seama că era un dinte uman, care nu îi aparținea nici ei și nici soțului.

"Am sunat la restaurant în acea seară, iar managerul restaurantului a încercat să mă convingă că era doar un zgârci de la carnea de porc", a spus ea.

Citește și
alimente
6.000 de tone de alimente ajung la gunoi în România în fiecare zi. De ce nu sunt date sărmanilor

Femeia spune că în urma plângerii restaurantul a refuzat să îi restituie întreaga sumă plătită pentru mâncare și i-a returnat doar banii pentru porția de curry.

"Au trimis un șofer să ne restituie 6,3 lire, au acceptat să ne dea banii înapoi doar pentru mâncarea contaminată, nu și pentru restul. Încă nu și-au cerut scuze", a scris femeia, adăugând că restaurantul i-a oferit și o masă gratuită.

În urma incidentului, femeia a depus o reclamație, iar autoritățile din Worcester au anunțat că vor merge să inspecteze restaurantul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult