Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care femeia din Florida este atacată și ucisă de aligator, pe marginea unui lac. VIDEO

O nouă filmare arată momentul în care femeia în vârstă de 85 de ani a fost ucisă de un aligator în Florida a fost atacată de reptilă în timp ce îşi plimba câinele pe marginea unui lac.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere și publicată de Inside Edition arată cum bestia de trei metri înoată către mal și iese brusc din apă și atacă animalul femeii, potrivit Daily Mail.

 

Scena șocantă s-a petrecut în fața uneia dintre vecinele femeii, care a sunat la numărul de urgență și care a încercat apoi să o salveze, însă fără succes.

Gloria Serge, în vârstă de 85 de ani, a murit, luni, sfâșiată de aligator când a încercat să își salveze câinele.

O vecină din comunitatea Spanish Lakes Fairways situată în Fort Pierce a declarat că a văzut victima sărind în ajutorul câinelui său care fusese atacat luni de reptila lungă de trei metri. Femeia a fost la rândul său trasă în apă în aligator.

 

"Îmi amintesc doar că a ieşit la suprafaţă şi a luat o gură de aer. I-am spus: "Înoată până la hidrobicicletă", iar ea a răspuns: "Nu pot, mă ţine aligatorul", a relatat vecina, identificată doar după prenumele său, Carol, de postul local WPBF.

Carol, în vârstă de 77 de ani, a sunat apoi la serviciile de urgenţă şi a încercat să îşi salveze prietena cu o prăjină, însă aceasta "nu mai era acolo".

Câinele a supravieţuit, însă proprietara sa a cedat din cauza rănilor suferite, a declarat Agenţia pentru pescuit şi conservarea faunei sălbatice din Florida (FWC), care a transmis condoleanţe rudelor victimei, conform Agerpres.

Aligatorul, găsit cu ajutorul unui elicopter de la biroul şerifului local, a fost capturat. Acesta cântărea în jur de 300 de kilograme, potrivit unuia dintre angajaţii companiei specializate în capturarea acestor animale, citat de WPBF.

Aceste reptile sunt comune în Florida, traversând ocazional strada sau stând la soare pe gazonul clubului de golf.

Însă, potrivit FWC, riscul ca un locuitor din Florida să fie rănit de aceste animale este de 1 la 3,1 milioane. În plus, între 1948 şi 2021 - ultimele cifre disponibile - au fost înregistrate doar 26 de cazuri de muşcături letale.

Potrivit lui Carol, victima, al cărei nume nu a fost dezvăluit, era văduvă şi o persoană "discretă şi bună".

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult