(P) Bioversity promovează starea de bine a românilor

Bioversity

Conceptul de wellness nu mai este deloc străin românilor iar wellness-ul nu mai este rezervat doar unei elite, ci devine o preocupare pentru majoritatea celor interesați de calitatea vieții lor și de îmbunătățirea stării de sănătate.

Bioversity România, unul dintre cei mai de succes importatori și francizori ai produselor de wellness Aeden în țara noastră, își propune tocmai acest lucru: să ajute cât mai mulți români să trăiască mai bine.

Pentru a evita orice confuzie, trebuie precizat încă de la început că dispozitivele de wellness sunt diferite de cele medicale. Autoritățile medicale americane (Federal Drug&Food Administration) estimează că până în 2024 piața globală aparatelor și produselor de wellness va depăși 600 de miliarde de dolari și, având în vedere amploare fenomenului, distinge și reglementează clar chestiunea.

Aparatele medicale sunt acelea care tratează și vindecă o boală, iar cele de wellness monitorizează, mențin și încurajează o stare bună de sănătate fără a prezenta vreun risc semnificativ și sunt folosite în diverse terapii non-medicale.

Ca să vă faceți o idee despre ce înseamnă un dispozitiv de wellness, acesta poate fi o brațară pentru monitorizarea parametrilor cardiaci, o aplicație pentru monitorizarea greutății sau un filtru de apă pentru robinet ori o saltea specială.

Citește și
Filmare terifiantă. „Nici în războiul din Iugoslavia nu am văzut așa ceva!” Șofer român de TIR blocat trei zile pe autostrada distrusă de inundațiile din Spania

Pentru că interesul este uriaș și în România, Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale reglementează și la noi aceste aspecte, iar Bioversity și produsele Aeden au obținut avizele necesare de la această autoritate.

Terapia potrivită este esențială

Dincolo de controalele și tratamentele medicale, menținerea stării de bine este un proces continuu și presupune, printre altele, înțelegerea, evaluarea și adresarea unor semnale și nevoi ale organismului.

Aici vorbim despre terapiile non-medicale (pentru că nu se mai poate spune terapie neconvențională unor terapii adoptate de sute de milioane de oameni la nivel global) cum sunt terapia prin lumină polarizată, terapia prin culori, terapia prin magneți și multe altele.

Terapiile se recomandă în funcție de caracteristicile specifice ale fiecărei persoane în urma unei evaluări neinvazive, iar dispozitive specifice ajută la punerea în practică a terapiei. Un exemplu de terapie din portofoliul Bioveristy este cea cu lumină polarizată.

Terapia poate fi aplicată pe orice suprafață a corpului ca mijloc complementar de tratament sau pentru întreținerea stării de sănătate și se face cu lumină similară celei solare, polarizată liniar, cu o intensitate constantă și fără oscilații sau radiații UV.

Terapia are efecte de biostimulare a activității celulare și de reglarea proceselor biologice din organism, având un efect benefic și asupra fluxurilor sanguine din zonele tratate.

”Recomandarea terapiei potrivite este esențială în obținerea stării de bine, iar consultanții noștri au o experiență îndelungată în domeniu. Apoi, ne bazăm foarte mult pe calitatea dispozitivelor și aparatelor Aeden, care este unul dintre cei mai importanți producători regionali, cu afaceri în Ungaria, Slovacia și Marea Britanie. Viziunea noastră este să contribuim la creșterea calității vieții câtor mai mulți români, oferindu-le variante cu costuri rezonabile”, spune Andreea Nicolae, director de comunicare la Bioversity România.

Bioversity operează în România printr-un Centru de Întreținere a Sănătății în București, pe strada Constantin Bălăcescu nr. 1, în apropierea Gării de Nord. Aici specialiștii companiei realizează evaluările și tot de aici pot fi achiziționate dispozitivele necesare terapiilor.

 

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Imagini horror: drogat și băut, fotbalistul de națională a pierdut controlul BMW-ului și a ucis o fetiță de nouă ani
VIDEO Imagini horror: drogat și băut, fotbalistul de națională a pierdut controlul BMW-ului și a ucis o fetiță de nouă ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) ME TIME într-un 1SHOT! Dacă vrei să mergi mai departe, începi cu o pauză!
(P) ME TIME într-un 1SHOT! Dacă vrei să mergi mai departe, începi cu o pauză!

Trăim într-o lume agitată, care ne ține mereu în mișcare.

(P) Profi, cel mai mare angajator privat de la noi, recunoscut ca Top Employer în România. Iată ce îl diferențiază
(P) Profi, cel mai mare angajator privat de la noi, recunoscut ca Top Employer în România. Iată ce îl diferențiază

Profi este cel mai mare angajator privat de la noi, cu peste 28.000 de angajați în aproximativ 1.750 de magazine proprii și Partener prezente în aproape 870 de localități urbane și rurale.

(P) Campania #cuMamaLaMamo: Cum poți dona mamei tale mamografia de pe abonament
(P) Campania #cuMamaLaMamo: Cum poți dona mamei tale mamografia de pe abonament

Pe întreaga durată a lunii octombrie, abonatele (dar și abonații) Regina Maria pot dona mamelor lor mamografia inclusă integral din abonament.

Recomandări
Corespondență Știrile PRO TV | Măsuri extreme luate de civili în apropierea Casei Albe. Ce s-ar putea întâmpla după alegeri
Corespondență Știrile PRO TV | Măsuri extreme luate de civili în apropierea Casei Albe. Ce s-ar putea întâmpla după alegeri

Lupta pentru Casa Albă rămâne strânsă între Donald Trump și Kamala Harris. Potrivit sondajelor, candidata democraților are un avantaj în rândul femeilor, iar republicanul are de partea sa mai mulți bărbați.

Decizia care i-a salvat viața lui Adrian, un român de 37 de ani prins în dezastrul din Spania:
Decizia care i-a salvat viața lui Adrian, un român de 37 de ani prins în dezastrul din Spania: "Am luat câinele și m-am dus"

Mulți români pentru care Spania este a doua casă trec, în continuare, prin momente teribile după inundațiile catastrofale.

Doi soți din Brașov au părăsit Anglia și au pariat pe turismul din România. „Asta este cea mai mare bucurie a noastră”
Doi soți din Brașov au părăsit Anglia și au pariat pe turismul din România. „Asta este cea mai mare bucurie a noastră”

10% dintre românii plecați în străinătate lucrează în restaurante sau hoteluri. Au învățat acolo ce înseamnă industria ospitalității, iar azi cu banii câștigați ori accesând fonduri europene dezvoltă în țară afaceri în turism.