(P) Altex deschide cel mai mare centru de produse electro-it, home confort şi servicii asociate, din județul Giurgiu

(P) Altex deschide cel mai mare centru de produse electro-it, home confort şi servicii asociate, din județul Giurgiu

Altex România își continuă planurile de dezvoltare și își extinde prezența prin deschiderea celui mai mare centru de produse electro-it, home confort și servicii asociate, din județul Giurgiu, în complexul comercial Aurora Retail Park.

Cu o suprafață comercială de 2,400 mp, acesta va oferi o varietate extinsă de produse, unele dintre ele în premieră în județul Giurgiu. Cu ocazia deschiderii, în perioada 23-29 mai 2024, clienții vor beneficia de oferte speciale la numeroase produse în magazinul recent deschis.

"Fiecare magazin Altex deschis va aduce locuitorilor cele mai performante standarde în retail. Fie că vorbim de primele zece orașe ale țării sau de cele cu un potențial foarte mare de dezvoltare, obiectivul nostru este să oferim standarde europene în ceea ce privește accesibilitatea produselor și a serviciilor conexe. Giurgiuvenii meritau un magazin ca cel deschis de noi în Aurora Retail Park și ne aduce o satisfacție enormă că am reușit să-l lansăm.", a punctat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex, la evenimentul de inaugurare al Aurora Retail Park.

Împreună cu echipa Cometex, dezvoltatorul centrului comercial, am găsit soluții pentru ca noul magazin să fie ușor accesibil atât din parcarea subterană, cât și din cea supraterană. Totodată, magazinul urmează strategia de dezvoltare sustenabilă și de reducere a amprentei de carbon, implementând un sistem de panouri fotovoltaice precum și stații de încărcare pentru utilizatorii de mașini electrice. În plus, au fost instalate display-uri digitale care îmbunătățesc experiența de cumpărături a clienților. Magazinul este dotat cu un sistem de etichetare electronică, care asigură o vizibilitate crescută a prețurilor la raft și o schimbare rapidă și conformă a acestora.

Citește și
Cu cât erau plătiți mercenarii români care au fost uciși în Congo. Detalii despre atacul lansat de rebelii M23

Programul de funcționare va fi de luni până duminică între orele 9:00 și 21:00. Cu ocazia deschiderii, până pe 29 mai 2024 toate achizițiile efectuate exclusiv în magazinul Altex Aurora Retail Park, din Giurgiu, beneficiază de soluții de finanțare cu aprobare pe loc cu o reducere de 50% la dobânda standard pentru creditele în magazin și până la 30 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 135 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. 

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Mai rău ca în Vestul Sălbatic! Bătăi de stradă în Germania, înainte de Serbia - Anglia
VIDEO Mai rău ca în Vestul Sălbatic! Bătăi de stradă în Germania, înainte de Serbia - Anglia

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Recuperare robotizată în Enayati Hospital
(P) Recuperare robotizată în Enayati Hospital

Recuperarea robotizată ajută pacienții să meargă din nou.

(P) Îngrijire monumentală – O experiență imersivă
(P) Îngrijire monumentală – O experiență imersivă

Oral-B, în colaborare cu Romanian Design Week, a lansat campania „Îngrijire Monumentală", o inițiativă dedicată celebrării frumuseții arhitecturale a clădirilor de patrimoniu restaurate, care completează peisajul urban al Bucureștiului.

 

(P) Sfârșit de iunie incendiar, la Craiova
(P) Sfârșit de iunie incendiar, la Craiova

Dubioza Kolektiv este una dintre cele mai așteptate trupe la cea de-a treia ediție a Festivalului IntenCity, care se va desfășura în Craiova, între 28 și 30 iunie 2024.

Recomandări
"Există o presiune foarte mare". Cât de pregătită este România pentru debutul la EURO 2024. Promisiunea lui Edi Iordănescu

Selecţionerul României, Edi Iordănescu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Munchen, înaintea debutului la EURO 2024, că "tricolorii" sunt pregătiți să dea totul împotriva Ucrainei.

Elena Lasconi anunță că vrea să devină șefa USR și lansează un atac la PSD:
Elena Lasconi anunță că vrea să devină șefa USR și lansează un atac la PSD: "România este roșie. Avem un partid-stat"

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, şi-a anunţat, duminică după-amiază, candidatura pentru funcţia de preşedinte al USR.

Trump amenință că va pune capăt sprijinului american pentru Ucraina dacă va fi reales președinte. Atac frontal la Zelenski
Trump amenință că va pune capăt sprijinului american pentru Ucraina dacă va fi reales președinte. Atac frontal la Zelenski

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a criticat aploarea sprijinului militar și financiar acordat de țara sa Ucrainei și a amenințat că va rezolva "imediat problema" dacă va reveni la Casa Albă.