Victor Ponta: Nu este nevoie sa ma excluda nimeni din PSD. Ii mai trimit o data demisia lui Liviu Dragnea

Victor Ponta

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat ca nu este nevoie sa il excluda cineva din partid, in conditiile in care el este dispus sa ii mai trimita o data demisia liderului social-democratilor, Liviu Dragnea, pentru ”a nu intra in circul acesta”.

„Domnul Dragnea, cand nu vrea sa faca el ceva singur, ca si cu ordonanta 13, pune pe altii. Nu e nevoie sa ma excluda nimeni, ii mai scriu o data demisia. Sa nu intram in circul asta, pentru ca nu este nevoie sa puna pe cineva”, a afirmat Ponta, intrebat cum comenteaza declarata lui Liviu Dragnea potrivit careia exista oameni in PSD care cer excluderea sa din partid.

Fostul premier a mai spus ca de fiecare data cand Liviu Dragnea va spune „o minciuna”, el va prezenta un adevar despre liderul PSD.

Eu spun un singur lucru: am de facut in viata lucruri si mai importante si mai placute decat sa ma cert cu Dragnea. De fiecare data i-am raspuns. Daca nu mai zice nimic de mine, nu ii mai raspund. Dar de cate ori va spune o minciuna despre mine, eu o sa spun un adevar despre el. Credeti-ma ca stiu atatea adevaruri, ca nu terminam in cinci ani.

Cand a spus prostia aia ca sunt platit de Soros, de SRI, de Basescu, eu am spus un adevar. Cand mai spune o minciuna despre mine, ii mai spun un adevar. Daca nu mai zice nimic despre mine, e stapanul PSD, al Romaniei, al Guvernului, are alte trebuie decat sa se certe cu mine”, a conchis Victor Ponta.

Citește și
liviu dragnea
Atacuri acide intre Dragnea si Ponta, dupa "aventura pescareasca" a liderului PSD. "Ar putea fi aruncat din barca"
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca liderii social-democrati sunt din ce in ce mai "nervosi si suparati" pe declaratiile lui Victor Ponta si au inceput sa ceara excluderea lui din partid, insa seful PSD spune ca incearca sa ii "opreasca", pentru a nu reactiona, avand in vedere ca nu isi doreste sa il dea afara din partid pe fostul premier.

"Urmand toate aceste atacuri, ati inteles ce vrea? Sincer? Nici eu nu inteleg ce vrea. Am auzit tot felul de variante, pe care cica le-ar fi spus el, sunt adevarate, nu sunt adevarate, nu stiu. Ca el spera ca Guvernul sa aiba rezultate proaste, ca Romania sa aiba rezultate economice proaste spre finalul anului, sa apara nervozitate foarte mare in populatie si sa creeze o miscare nationalista, la care sa adere si unii membri PSD", a spus Dragnea.

El a afirmat ca in PSD sunt "din ce in ce mai multi oameni nervosi si suparati" pe aceasta atitudine.

"Unii au inceput sa iasa, eu incerc sa-i opresc pe cat mai multi sa nu reactioneze, pentru ca chiar avem alte lucruri de facut", a spus Dragnea.

Intrebat in ce mod doresc liderii PSD sa actioneze, el a spus ca au fost chiar solicitari privind excluderea lui Dragnea, insa ele nu au fost facute in timpul sedintelor de partid, ci inainte.

"Nu i-am lasat sa faca (solicitari - n.r.) in sedinte, le-au facut inainte de sedinte, nu vreau sa discutam subiectul asta. (...) Unii da, au cerut-o (excluderea lui Ponta - n.r.), dar au si spus-o public. Eu i-am rupt demisia. Era o demisie pe care nu mi-o dau, dar daca vrei s-o dai tu, da-o tu", a spus Dragnea.

Articol recomandat de sport.ro
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Citește și...
Dragnea continua schimbul de replici taioase cu Ponta:
Dragnea continua schimbul de replici taioase cu Ponta: "Eu nu sunt nici nas, nici fin cu Florian Coldea"

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, luni, declaratia lui Victor Ponta care a spus despre el ca ii ducea „prietenului sau” Florin Coldea sticle de vin „Opus One”.

Atacuri acide intre Dragnea si Ponta, dupa
Atacuri acide intre Dragnea si Ponta, dupa "aventura pescareasca" a liderului PSD. "Ar putea fi aruncat din barca"

Partida de pescuit la care au participat in acest sfarsit de saptamana seful guvernului si cel al Camerei Deputatilor tulbura apele si mai tare in politica romaneasca.

Liviu Dragnea:
Liviu Dragnea: "As mai lasa discutiile despre o functie pentru Victor Ponta." Ce a discutat cu ambasadorul SUA, Hans Klemm

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marti, ca prefera sa amane discutiile despre o eventuala functie in partid care sa-i fie acordata lui Victor Ponta, lasand de inteles ca a existat o discutie in acest sens intre Ponta si Grindeanu.

Liviu Dragnea, despre
Liviu Dragnea, despre "demisia in alb" a lui Victor Ponta din PSD: "Am rupt-o, pentru ca nu mi se pare ceva serios"

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca a rupt demisia in alb a lui Victor Ponta, deoarece nu i se pare "ceva serios” si nu vrea sa ramana in aceste "jocuri”.

Recomandări
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România

Aeroportul Internaţional Dubai (DXB) a fost transformat într-un adevărat lac, marți, din cauza furtunii violente care a lovit orașul din Emiratele Arabe Unite.

România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”
România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”

Asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat american, James O'Brien, a declarat, marţi, că SUA lucrează cu România în ceea ce priveşte ameninţările venite în contextul războiului din Ucraina.  

Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau
Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau

Creşterea numărului incidentelor militare, atacuri cibernetice de sorginte rusă, posibilitatea infiltrării serviciilor secrete ruse în rândul refugiaţilor ucraineni, printre riscurile determinate de continuarea conflictului dintre Rusia şi Ucraina.