Victor Ponta: Nu este nevoie sa ma excluda nimeni din PSD. Ii mai trimit o data demisia lui Liviu Dragnea

Ultima actualizare: 07-04-2017 07:21
Victor Ponta

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat ca nu este nevoie sa il excluda cineva din partid, in conditiile in care el este dispus sa ii mai trimita o data demisia liderului social-democratilor, Liviu Dragnea, pentru ”a nu intra in circul acesta”.

„Domnul Dragnea, cand nu vrea sa faca el ceva singur, ca si cu ordonanta 13, pune pe altii. Nu e nevoie sa ma excluda nimeni, ii mai scriu o data demisia. Sa nu intram in circul asta, pentru ca nu este nevoie sa puna pe cineva”, a afirmat Ponta, intrebat cum comenteaza declarata lui Liviu Dragnea potrivit careia exista oameni in PSD care cer excluderea sa din partid.

Fostul premier a mai spus ca de fiecare data cand Liviu Dragnea va spune „o minciuna”, el va prezenta un adevar despre liderul PSD.

Eu spun un singur lucru: am de facut in viata lucruri si mai importante si mai placute decat sa ma cert cu Dragnea. De fiecare data i-am raspuns. Daca nu mai zice nimic de mine, nu ii mai raspund. Dar de cate ori va spune o minciuna despre mine, eu o sa spun un adevar despre el. Credeti-ma ca stiu atatea adevaruri, ca nu terminam in cinci ani.

Cand a spus prostia aia ca sunt platit de Soros, de SRI, de Basescu, eu am spus un adevar. Cand mai spune o minciuna despre mine, ii mai spun un adevar. Daca nu mai zice nimic despre mine, e stapanul PSD, al Romaniei, al Guvernului, are alte trebuie decat sa se certe cu mine”, a conchis Victor Ponta.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca liderii social-democrati sunt din ce in ce mai "nervosi si suparati" pe declaratiile lui Victor Ponta si au inceput sa ceara excluderea lui din partid, insa seful PSD spune ca incearca sa ii "opreasca", pentru a nu reactiona, avand in vedere ca nu isi doreste sa il dea afara din partid pe fostul premier.

"Urmand toate aceste atacuri, ati inteles ce vrea? Sincer? Nici eu nu inteleg ce vrea. Am auzit tot felul de variante, pe care cica le-ar fi spus el, sunt adevarate, nu sunt adevarate, nu stiu. Ca el spera ca Guvernul sa aiba rezultate proaste, ca Romania sa aiba rezultate economice proaste spre finalul anului, sa apara nervozitate foarte mare in populatie si sa creeze o miscare nationalista, la care sa adere si unii membri PSD", a spus Dragnea.

El a afirmat ca in PSD sunt "din ce in ce mai multi oameni nervosi si suparati" pe aceasta atitudine.

"Unii au inceput sa iasa, eu incerc sa-i opresc pe cat mai multi sa nu reactioneze, pentru ca chiar avem alte lucruri de facut", a spus Dragnea.

Intrebat in ce mod doresc liderii PSD sa actioneze, el a spus ca au fost chiar solicitari privind excluderea lui Dragnea, insa ele nu au fost facute in timpul sedintelor de partid, ci inainte.

"Nu i-am lasat sa faca (solicitari - n.r.) in sedinte, le-au facut inainte de sedinte, nu vreau sa discutam subiectul asta. (...) Unii da, au cerut-o (excluderea lui Ponta - n.r.), dar au si spus-o public. Eu i-am rupt demisia. Era o demisie pe care nu mi-o dau, dar daca vrei s-o dai tu, da-o tu", a spus Dragnea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO