Culmea hotiei! Ionel fura stergare si tacamuri ca sa faca muzeu

Ultimul update: Vineri 05 Octombrie 2012 18:42
Data publicarii: Vineri 05 Februarie 2010 00:00
Categorie: Actualitate

Pe un hot cu preocupari culturale au pus mana politistii din Bistrita. Barbatul se prezinta ca un fel de Robin Hood: nu fura decat de la bogati! Iar o buna parte din obiectele pe care le viza urmau sa ajunga, spune el, intr-un muzeu satesc.

Abia iesit din inchisoare, unde a stat tot pentru furt, Ionel Somesan s-a si pus pe treaba. In mai putin de doua saptamani, a reusit sa sparga 5 locuinte. Fura de toate: de la fete de masa, stergare lucrate manual, furculite, pana la gainile din batatura.

Barbatul lucra "la vedere", daca putem spune asa: pe unii dintre pagubiti ii anunta dinainte ca le va face o vizita. Fireste, oamenii nu-l credeau, insa el se tinea de fiecare data de cuvant.

Pandea cand proprietarii plecau de acasa si intra netulburat pe portile lasate de cele mai multe ori descuiate. Gainile furate le vindea in piata din Bistrita sau le dadea pe tigari, mancarea furata o consuma el, iar stergarele si tacamurile le punea deoparte pentru muzeu.

Barbatul spune ca oricum n-avea de gand sa fure o viata. S-a dus de buna voie la politie, dupa ce un "prieten" in uniforma i-a spus ca este supectat de comiterea mai multor furturi. Le-a recunoscut netulburat pe toate si spune ca se va intoarce la inchisoare, isi va ispasi pedeapsa si apoi isi va vedea linistit de muzeul lui.

La 19 ani a reusit sa incalce legea de 17 ori!

La 19 ani a reusit sa incalce legea de 17 ori!

Taifunul Hato - 3

FOTO cu dezastrul produs de taifunul Hato în China și Hong-Kong: 16 morți

Operațiune de salvare în Munții Făgăraș. O turistă a căzut în prăpastie

Bunica băiatului ucis de câinele Amstaff povestește cum s-a petrecut tragedia

Regele Mihai

Anunțul făcut de Casa Regală despre starea de sănătate a Regelui Mihai

Accident grav lângă Braşov. Un şofer nevinovat a fost rănit şi transportat la spital

Grav accident feroviar în Vâlcea, după ce șoferul unui TIR a adormit la volan