Dupa 6 zile de chin, fotomodelul Eloisa a fost lasat sa intre in Romania. Ce a spus despre tara noastra dupa cosmarul trait

Ultimul update: Joi 03 Martie 2016 07:12
Data publicarii: Luni 29 Februarie 2016 07:55
Categorie: Actualitate

 Cosmarul Eloisei Barleanu, fotomodelul ramas blocat cu zilele in zona de tranzit din Aeroportul Henri Coanda, a luat sfarsit.

Chiar la miezul noptii,  tanara a reusit sa iasa din aeroportul unde a stat 6 zile captiva. Tanara, originara din Brazilia, dar cu resedinta in Romania, nu a avut actele in regula si a fost oprita de politistii romani de frontiera. Extenuata, cu ochii incercanati si camuflata intr-o haina de blana, Eloisa Birleanu a iesit pe portile aeroportului cu gandul la casa si la familie.

Dupa zeci de ore petrecute in zona de tranzit a Aeroportului Henri Coanda, Eloisa Birleanu a ajuns pe teritoriul Romaniei. S-a intamplat la 5 minute dupa miezul noptii si a fost printre primele persoane care au iesit pe usa.

Eloisa Birleanu: "Totul s-a terminat. Sunt foarte obosita. Vreau doar sa merg acasa. Casa mea e aici, sotul meu e aici, fiica mea s-a nascut aici."

A povestit despre toate cele 6 zile, petrecute singura pe culoarele aeroportului.

Motivul incredibil pentru care un fotomodel doarme de 3 nopti in aeroportul Otopeni. Tanara traieste cosmarul vietii sale

Eloisa Birleanu: "A fost un caz nebunesc. Pe scaune, a fost singurul loc in care am putut sa stau.  Nu as fi putut sa am forta fizica fara mancare, fara apa."

Calvarul modelului, cu renume international, a inceput pe 19 februarie, cand s-a intors de la Londra, unde a participat la saptamana modei. Eloisa nu a indeplinit conditiile de intrare pe teritoriul Romaniei si a stat 4 zile in aeroport. A plecat apoi la Milano, unde a primit o viza valabila din 29 februarie. Din neatentie, tanara s-a intors mai devreme cu doua zile si a fost nevoita sa astepte din nou pana la miezul noptii trecute pe aeroportul Otopeni.

Andrei Birleanu: ''Familia noastra a trecut printr-o trauma. I s-a pus sanatatea in pericol si intergritatea. Scrie clar pe pagina MAE ca se poate da viza de scurta sedere in regim de urgenta in orice punct de trecere al frontierei din Romania."

Chiar si dupa acest sir de intamplari, Eloisa ramane cu aceeasi parere despre Romania.

Eloisa Birleanu: "Tara aceasta este minunata. Romania este o tara frumoasa."

Desi nu avem metrou pana la aeroport, platim sute de mii de euro pentru el. Promisiunile ministrului Transporturilor pe 2020

Desi nu avem metrou pana la aeroport, platim sute de mii de euro pentru el. Promisiunile ministrului Transporturilor pe 2020

Incendiu de proporţii în Prahova. Pompierii au intervenit cu 6 autospeciale

Incendiu de proporţii în Prahova. Pompierii au intervenit cu 6 autospeciale

Accident cu 3 autovehicule, la ieşirea din Balş

Noi proteste în toată ţara, inspirate de discursul Regelui în Parlament în 2011

Reacţia unui copil, la funeraliile Regelui Mihai. "Regele s-a dus şi am rămas cu comuniştii"

Aproape 70 de persoane, evacuate dintr-o pensiune din Sibiu

Momentul în care sicriul Regelui Mihai este coborât în criptă, pe sunetul salvelor de tun. VIDEO

Fostul principe Nicolae la Curtea de Arges

Înmormântarea Regelui Mihai, în imagini. Momentele emblematice. FOTO

Scrisoarea principesei Margareta către Regele Mihai: „Există o parte în acest om care nu ne aparţine nouă”

Eroii Revoluţiei de la Timişoara, comemorați de suporterii unei echipe de fotbal

Sondaj: Cetățenii Republicii Moldova, mai apropiați de Rusia decât de România

Cât de mult au semănat funeraliile Regelui Mihai cu cele ale Reginei Maria, din 1938

Filmul funeraliilor Majestății Sale Regele Mihai. ”Parcă a murit ceva în mine”