Dupa 6 zile de chin, fotomodelul Eloisa a fost lasat sa intre in Romania. Ce a spus despre tara noastra dupa cosmarul trait

Ultimul update: Joi 03 Martie 2016 07:12
Data publicarii: Luni 29 Februarie 2016 07:55
Categorie: Actualitate

 Cosmarul Eloisei Barleanu, fotomodelul ramas blocat cu zilele in zona de tranzit din Aeroportul Henri Coanda, a luat sfarsit.

Chiar la miezul noptii,  tanara a reusit sa iasa din aeroportul unde a stat 6 zile captiva. Tanara, originara din Brazilia, dar cu resedinta in Romania, nu a avut actele in regula si a fost oprita de politistii romani de frontiera. Extenuata, cu ochii incercanati si camuflata intr-o haina de blana, Eloisa Birleanu a iesit pe portile aeroportului cu gandul la casa si la familie.

Dupa zeci de ore petrecute in zona de tranzit a Aeroportului Henri Coanda, Eloisa Birleanu a ajuns pe teritoriul Romaniei. S-a intamplat la 5 minute dupa miezul noptii si a fost printre primele persoane care au iesit pe usa.

Eloisa Birleanu: "Totul s-a terminat. Sunt foarte obosita. Vreau doar sa merg acasa. Casa mea e aici, sotul meu e aici, fiica mea s-a nascut aici."

A povestit despre toate cele 6 zile, petrecute singura pe culoarele aeroportului.

Motivul incredibil pentru care un fotomodel doarme de 3 nopti in aeroportul Otopeni. Tanara traieste cosmarul vietii sale

Eloisa Birleanu: "A fost un caz nebunesc. Pe scaune, a fost singurul loc in care am putut sa stau.  Nu as fi putut sa am forta fizica fara mancare, fara apa."

Calvarul modelului, cu renume international, a inceput pe 19 februarie, cand s-a intors de la Londra, unde a participat la saptamana modei. Eloisa nu a indeplinit conditiile de intrare pe teritoriul Romaniei si a stat 4 zile in aeroport. A plecat apoi la Milano, unde a primit o viza valabila din 29 februarie. Din neatentie, tanara s-a intors mai devreme cu doua zile si a fost nevoita sa astepte din nou pana la miezul noptii trecute pe aeroportul Otopeni.

Andrei Birleanu: ''Familia noastra a trecut printr-o trauma. I s-a pus sanatatea in pericol si intergritatea. Scrie clar pe pagina MAE ca se poate da viza de scurta sedere in regim de urgenta in orice punct de trecere al frontierei din Romania."

Chiar si dupa acest sir de intamplari, Eloisa ramane cu aceeasi parere despre Romania.

Eloisa Birleanu: "Tara aceasta este minunata. Romania este o tara frumoasa."

Desi nu avem metrou pana la aeroport, platim sute de mii de euro pentru el. Promisiunile ministrului Transporturilor pe 2020

Desi nu avem metrou pana la aeroport, platim sute de mii de euro pentru el. Promisiunile ministrului Transporturilor pe 2020

furt cutia milei

Un tânăr din Cluj a furat cutia milei din biserică. Ce nenorocire l-a lovit în următoarele minute

Vehicul blindat, implicat într-un accident rutier în Galaţi

Decizia luată de Guvern după campania Știrile ProTV ”Un fluviu de prostie”

Organizatorii dezbaterii anticorupție de la Bruxelles, către un jurnalist român: Ești fake news!

Vedetele din România care au dezvăluit că au fost hărţuite sexual

Un veteran de 92 de ani ar putea ajunge în închisoare. Ce făcea cu biletele CFR gratuite

pensii

Un botoşănean cu pensie de 200 de euro a ajuns dator 2 milioane de euro

Pe 19 octombrie are loc deschiderea oficială a expoziției de artă contemporană România-Cipru-Grecia

Pădurarii din Braşov şi Râşnov cer aviz pentru împuşcarea a 4 urși

Exercițiu de antrenament al forțelor de intervenție, în Capitală

Trei hoți de vaci, reținuți. Ei au păgubit fermierii cu 19.000 de lei

Rimaru, după acuzațiile de hărțuire sexuală: ”Am primit amenințări cu moartea”