Ads by INTERNET PROTV

Dinu Patriciu a fost inmormantat la cimitirul Bellu. Mama, cele doua fiice si zeci de prieteni i-au fost alaturi

Embed:

Dinu Patriciu, candva cel mai bogat om din Romania, a fost inmormantat, sambata, la cimitirul Bellu din Capitala, in cripta unde isi dormea somnul de veci si tatal sau.

Si-a gasit linistea abia dupa o lupta feroce cu boala, cu moartea. I-au fost sambata alaturi mama, cele doua fiice, prieteni care l-au iubit, politicieni care l-au respectat, oameni de afaceri care l-au admirat si multi oameni simpli. Dinu Patriciu a iubit riscul, a iubit lupta, a iubit viata, si mai ales melodia lui Frank Sinatra - My Way, despre care spunea ca-l reprezinta.

Vezi mai multe imagini de la inmormantarea lui Dinu Patriciu pe Cancan.ro

Sfarsitul de vara cu soare bland, care anunta deja toamna, l-a ajutat pe Dinu Patriciu sa-si ia un ramas bun asa cum si-ar fi dorit.

Lumea pe care Dinu Patriciu a cucerit-o prin ceea ce a reusit sa devina, s-a intors sambata la el pentru a-l petrece intr-o alta lume. Cimitirul Bellu, unde se va odihni langa tatal sau, Valeriu Patriciu, s-a transformat pentru cateva ore intr-o fortareata. Portile i-au fost deschise doar celor care au vrut sa-l planga pe cel dus.

Lume nu foarte multa, dar aleasa. Oameni de afaceri care l-au cunoscut pe omul de afaceri care a infiintat prima firma privata din Romania.Politicieni care i-au fost alaturi atunci cand a recladit partidul liberal. Prieteni - fermecati de felul lui de a fi.

Sotia Dana Patriciu, alaturi de care a cladit multe impreuna, alaturi de care s-a ridicat pana la statutul de cel mai bogat roman, dar de care se despartise in toamna vietii. Desi intre ei parea ca nu a mai ramas decat o incrancenata lupta pentru avere, astazi Dana l-a plans pe cel ce i-a fost sot.

Lui Dinu Patriciu i-au fost alaturi fetele. Ana si Maria, fiicele sale din prima casatorie, pe care le-a iubit mai mult decat orice. Ele i-au stat cel mai aproape atunci cand s-a imbolnavit. L-au insotit in spitale si nu l-au abandonat pana in clipa mortii..

Slujba a inceput la ora 11 si a durat doua ore. Timp in care cei mai importanti oameni din viata lui Dinu Patriciu au tinut sa spuna cateva cuvinte despre el. Apoi, sicriul i-a fost purtat pe brate de 8 barbati, spre cripta familiei.

Maria, fiica lui mai mica, i-a strans tot timpul la piept o fotografie. Cand sicriul a fost coborat in pamant, lumea s-a recules si a inceput, usor, sa plece. Au mai ramas doar cei din familie.

Trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu a fost adus de la Londra vineri seara, cu un avion privat. Omul de afaceri a murit in urma cu aproape doua saptamani intr-un spital din Londra, din cauza unei infectii pulmonare. Dinu Patriciu suferea si de cancer, iar cu doi ani inainte, la Milan,o facuse un transplant de ficat.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 30 August 2014
Citeste mai multe despre: Dinu Patriciu, decese, inmormantari,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed