Cine este Robert Tanase, barbatul care a batut-o pe Ioana pana la coma. A fost arestat si e acuzat de tentativa de omor

×
Codul embed a fost copiat

Individul banuit ca batut-o si torturat-o pe Ioana, fata care a stat in coma sase luni intr-un spital din Koln, a fost prins de politistii germani, cu ajutorul anchetatorilor romani.

Barbatul de 35 de ani era dat in urmarire internationala, dupa ce a fost condamnat in tara noastra la 3 ani de inchisoare pentru furt calificat si santaj. Politistii nemti l-au arestat si il acuza pe roman de tentativa de omor.

Anchetatorii cred ca el este liderul unor proxeneti care au sechestrat-o pe Ioana si au obligat-o sa se prostitueze. Biata fata are 20 de ani si a fost pacalita de prietena ei, sotia suspectului, sa mearga in Germania ca sa lucreze ca menajera.

Robert Tanase este un individ de 35 de ani din Prahova banuit ca ar conduce o retea de prostitutie din Koln. El ar fi cel care a batut-o pe Ioana pana cand tanara a cazut inconstienta pentru ca refuza sa se prostitueze.

Politistii germani l-au capturat joi-noapte in localitatea Weimar, aflata la aproape 400 de km distanta de Koln. Aveau pe numele lui un mandat international de arestare, dupa ce in Romania primise o condamnare la 3 ani cu inchisoare pentru un dosar stufos de infractiuni, printre care furt calificat si santaj. Politistii germani l-au retinut si il acuza acum de tentativa de omor.

Citește și
Germania
Mama Ioanei, tanara batuta pana a ajuns in coma in Germania, si-a revazut fiica. "Sper sa se faca bine si sa-mi zica mama"
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Robert Tanase era cautat in toata lumea din luna octombrie a acestui an, dupa ce politistii din Buzau au cerut ca el sa fie dat in urmarire internationala. Barbatul ar fi trebuit sa ajunga in arest dupa ce Tribunalul din Prahova l-a condamnat la 3 ani de inchisoare pentru santaj si constituirea unui grup infractional organizat. Cei care l-au cercetat pe Robert Tanase aici in Romania spun ca faptele pentru care el a fost condamnat au fost comise toate cu multa violenta.

La fel de violent a fost si cu Ioana, pe care a batut-o si a abandonat-o inconstienta. Fata a zacut 6 luni in coma. Acum si-a revenit, dupa ce medicii au operat-o. Va urma insa un proces indelungat de recuperare psihica si fizica, iar viata Ioanei nu va mai fi niciodata la fel, spun doctorii nemti. La spitalul din Koln, unde se afla Ioana si mama ei, a plecat vineri si tatal ei. Acasa in Prahova, in grija unor rude, a ramas fiul ei de 2 ani.

Mama Ioanei, aflata in Germania, langa fiica ei, le-a multumit vineri cu lacrimi in ochi politistilor germani care se ocupa de caz. Iar agentii, impresionati de intreaga poveste, i-au oferit vineri un cadou pentru David, baietelul Ioanei, un ursulet de plus.

Femeia le-a povestit agentilor ca se teme pentru familia ei, iar acestia au linistit-o si i-au promis ca Ioana va fi in siguranta si dupa plecarea ei.

Mama Ioanei: "Am vrut cu tot dinadinsul sa vin sa va multumesc personal, pentru fiica mea. Am incredere in politia germana ca o sa se faca dreptate."

Robert Tanase, individul retinut pentru ca a batut-o pe Ioana, isi obliga propria sotie sa se prostitueze, pe Florentina. Ea este cea care a convins-o pe Ioana sa mearga in Germania, promitandu-i o viata mai buna.

Florentina Tanase, sotia lui Robert: "Robert a batut-o foarte rau, ea a intrat in coma. Ea stia la ce vine in Germania, ea m-a rugat sa o aduc, nu a fortat-o nimeni. Ea se indragostise de sotul meu."

Si Florentina, sotia lui Robert Tanase, a avut probleme cu legea. Autoritatile i-au luat copilul, o fetita de 2 ani, si l-au dat in plasament parintilor materni.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Reactia tinerei ce a fost batuta de proxeneti in Germania cand si-a revazut fiul. Medici:
Reactia tinerei ce a fost batuta de proxeneti in Germania cand si-a revazut fiul. Medici: "Nu va avea o viata normala"

Ioana, tanara de 20 de ani care zace intr-un spital din Germania, batuta crunt de cei care o fortau sa se prostitueze, si-a revazut joi fiul.

Mama Ioanei, tanara batuta pana a ajuns in coma in Germania, si-a revazut fiica.
Mama Ioanei, tanara batuta pana a ajuns in coma in Germania, si-a revazut fiica. "Sper sa se faca bine si sa-mi zica mama"

Intalnire emotionanta, in Germania. Ioana, tanara batuta si aflata in coma de mai bine de sase luni a fost vizitata la spital de mama ei. Parintii, care au ramas in tara sa-i creasca baiatul, nu mai stiau nimic de fata lor.

O lume intreaga miscata de povestea Ioanei, tanara batuta pana la coma in Germania.
O lume intreaga miscata de povestea Ioanei, tanara batuta pana la coma in Germania. "Sper ca o minune sa-mi faca fiica bine"

Povestea romancei de 20 de ani din Prahova, care se afla in coma intr-un spital din Germania dupa ce a fost batuta de proxeneti, a miscat o lume intreaga.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.