Top 10 accidente stupide ale anului 2013! Stirile care dovedesc ca o simpla greseala poate ucide

prosti

Albert Einstein spunea ca doar doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: Universul si prostia. Ne pare rau sa-l contrazicem pe marele fizician, dar realitatea ne arata ca de fapt prostia e un Univers in sine!

Locul 10Hotii de fier vechi care au murit la furat
In toiul noptii, in comuna Coteana, judetul Olt, cinci localnici incercau sa dezmembreze o instalatie de irigatii. Nu ca sa o studieze din punct de vedere hidrodinamic, ci ca sa o duca la fier vechi. La un moment dat, o bucata de mal se desprinde fara avertisment si ii acopera complet pe doi dintre hotii de fier. Doi hoti mor pe loc si un altul este scos cu greu de sub tarana. Amanunte AICI.

La 81 de ani are mai multi bani decat propria tara. Miliardarul de care nu auzise nimeni pana azi

Locul 9. Soferul care nu si-a dat seama ca TIR-ul nu incape pe sub pod
La Timisoara, un TIR care transporta autoturisme noi a incercat sa treaca pe sub un pod fara sa tina cont de indicatorul de limitare a inaltimii care arata 3,7 metri. Cinci masini noi au fost turtite, paguba ridicandu-se la 50 de mii de euro. Faptul ca indicatorul nu era foarte vizibi nu inseamna decat ca mai sunt si altii vinovati de prostie.
Amanunte AICI.

Citește și
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

Locul 8. Producatorii solutiei antiseptice Alcofarm au scris pe eticheta “alcool etilic“ in loc “alcool metilic”
O singura litera diferenta si totul se schimba! Alcoolul etilic este alcoolul obisnuit, cel din bauturile alcoolice, in timp ce alcoolul metilic este 100% otravitor. Prostia a avut consecinte dramatice: 24 de oameni au murit dupa ce au baut Alcofarm.
Evident, asta nu inseamna ca cei 24 de oameni care au baut Alcofarm pentru ca semana cu spirtul medicinal sunt scutiti de vina. Alcoolul sanitar nu a fost NICIODATA destinat consumului uman.
Amanunte AICI

Avertismentul nemtilor pentru romanii care vor munci liber in UE de la 1 ianuarie


Locul 7Vasluianul care a cazut in cap in timp ce facea o demonstratie de forta
In localitatea vasluiana Mascurei, un muncitor a vrut sa le arate colegilor ce antrenamente dificile facea el in armata. Ca sa isi impresioneze colegii, barbatul in varsta de 49 de ani s-a urcat intr-un nuc si s-a atarnat de picioare, dupa care a cazut in cap. Probabil ca a facut armata la Decedati. In orice caz, acum el se antreneaza printre ingeri...
Amanunte AICI

Locul 6. Echipajul ambulantei care a scapat targa cu pacientul pe ea
La Caracal, victima unei explozii a fost luat cu ambulanta si urma sa fie trimis de urgenta cu un elicopter SMURD la Bucuresti. Pentru a urca pacientul in elicopter, echipajul ambulantei a incercat o manevra inedita: trei barbati tineau targa de o parte, in timp ce de cealalta parte nu tinea nimeni. Pacientul a cazut de la un metru inaltime, direct pe pamantul Caracalului.

Amanunte AICI.


Locul 5Tatal care si-a pedepsit copiii obligandu-i sa se dea cu capul de pereti

In localitatea vasluiana Gura Albesti, un parinte a gasit actele familiei rascolite de cei trei copii ai sai. Barbatul de 34 a inventat pe loc o pedeapsa: i-a pus pe cei mici sa se dea cu capul de pereti. In cele din urma, copiii au ajuns la spital iar barbatul are acum un dosar penal plin cu acte nesifonate, la care nu umbla decat politia.
Amanunte AICI

Locul 4. Nuntasul beat care a furat mireasa cu masina si a facut accident
La Cluj, o mireasa de 42 de ani era atat dornica sa fie furata incat a fugit de la salon cu masina condusa de un nuntas beat. Masina cu sase nuntasi beti inauntru a lovit pe drum un cal perfect treaz. Nasa miresei a murit pe loc.
Amanunte AICI

Locul 3. Femeia care le umfla nepotilor baloane cu gazele de la aragaz
La Pitesti, o femei de 53 de ani isi iubea tare mult nepotica in varsta de opt ani incat ii facea toate poftele. Potrivit pompierilor, femeia umfla baloane colorate de la aragaz in momentul cand s-a produs o explozie urmata de un incendiu. Din pacate, fetita nu a supravietuit iar bunica traieste.
Amanunte AICI

Locul 2. Adolescenta care a inghitit vata imbibata cu energizante ca sa slabeasca
Tot la Vaslui, o fata in varsta de 16 ani a ajuns la spital pentru ca a incercat sa slabeasca mancand bumbac. Aparent, tanara citise pe un forum din strainatate ca daca inghiti vata imbibata cu energizante nu mai simti senzatia de foame, asadar mananci mai putin si slabesti. Bine ca nu a incercat si leacul pentru tuse, care implica o bucata de funie si un sapun.
Amanunte AICI

Locul 1. Ciobanul mandru care a nu a dat prioritate trenului
In judetul Timis, un cioban a incercat sa traverseze calea ferata cu turma sa, stiut fiind ca intotdeauna iarba e mai verde dincolo de calea ferata. Si cum statea el pe sine, un lucru total neasteptat s-a intamplat: a venit trenul. Ciobanul nu s-a putut hotara care oi ii sunt mai dragi, cele din stanga caii ferate sau cele din dreapta, asa ca a ramas pe mijloc.
Amanunte AICI

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Milionarul român care a făcut afaceri cu un dictator african. Legătura cu Elena Udrea
Milionarul român care a făcut afaceri cu un dictator african. Legătura cu Elena Udrea

Campania "Africa, pământ românesc" ajunge în vestul continentului negru, în Gambia.

Românul supranumit
Românul supranumit "Împăratul resurselor din Africa de Vest", cu afaceri de miliarde de $

Campania ''Africa, pământ românesc'' continuă cu un nou episod în care vorbim despre corupție.

Ce urmează după respingerea Rovanei Plumb. Procedura este fără precedent în istoria UE
Ce urmează după respingerea Rovanei Plumb. Procedura este fără precedent în istoria UE

Comisia Europeană condusă de Ursula von der Leyen se confruntă cu prima sa provocare chiar înainte de a-şi începe mandatul, după ce comisarii desemnaţi de România şi Ungaria au fost respinşi de Comisia juridică a Parlamentului European.

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”

Sudul Libanului este vizat de „o acțiune ofensivă” pornită de Israel, miercuri, în paralele cu pregătirile pentru o operațiune terestră în Rafah.

Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP
Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP

Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.