Doi hoti de fier vechi au murit ingropati sub un mal de pamant. Salvatorii i-au gasit dupa 13 ore

Ultima actualizare: 08-12-2013 06:54

Incident sinistru in judetul Olt. Doi hoti, plecati miercuri noapte noapte la furat de fier vechi, au fost ingropati de vii de un mal de pamant. Un al treilea a fost tras din groapa in ultima clipa de cei care stateau de paza sa nu vina politia.

In disperare de cauza, infractorii au alertat autoritatile, iar pompierii au sapat cu un excavator mai bine de 13 ore dupa trupurile victimelor. Unul dintre morti avea doar 17 ani.

Miezul noptii, comuna Coteana, judetul Olt. Cinci localnici dintr-un sat vecin incearca sa dezmembreze o instalatie de irigatii. Trei dintre ei coboara cu aparatele de sudura malul abrupt. Acolo se afla conducta.

Ora 12:30. O bucata de mal se desprinde si ii acopera complet pe doi dintre hotii de fier. Un altul este scos cu greu de cei de pe margine. Disperati, acestia alerteaza autoritatile.

Intr-o jumatate de ora, mai multe echipaje de interventie sunt la fata locului. Pompierii, politistii si jandarmii incep operatiunile de cautare. Pentru ca nu reuseau sa ajunga la cei doi, cel mai probabil morti deja, au chemat in ajutor un excavator.

Zona este nesigura si, de teama unor alunecari de teren, echipajele au actionat cu prudenta. Scandalizati, localnicii, i-au cerut socoteala unui individ despre care stiau ca fusese cu victimele. Initial, la gandul ca va fi retinut, barbatul refuza sa coopereze.

"Esti inconstient, iti bati joc de noi, iti bati joc de oamenii astia, de ce nu spui unde s-a intamplat ? Sapam de atatea ore. Pe tine nu te intereseaza, aia sunt morti..."

Dupa 13 ore trupul unui barbat de 30 de ani, strivit de malul de pamant, este scos la suprafata.

La ora 16, si al doilea trup, cel al unui adolescent de numai 17 ani, a fost tras la suprafata. Cel de-a treilea, un elev de 14 ani, se afla acum la spital.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!