VOCEA ROMANIEI, sezonul 4, penultima editie a auditiilor pe nevazute. Concurentii care au ridicat antrenorii in picioare

×
Codul embed a fost copiat

VOCEA ROMANIEI - sezonul 4. Penultima editie de auditii pe nevazute de la VOCEA ROMANIEI a luat final, printre lacrimi, dar si printre zambete de reusita.

Penultima editie a reprezentat sansa altor 12 concurenti de a merge mai departe si de a fi antrenati de Marius Moga, Tudor Chirila, Loredana si Smiley.

Daca unii au parasit competitia in lacrimi, primind totusi sfaturi pretioase din partea antrenorilor, altii au reusit sa intoarca toate cele patru scaune, ba chiar sa ii ridice in picioare pe acestia.

Cu lacrimi sau zambete, toti cei care au fost pe scena au avut lectii importante de invatat si, pe viitor, cu siguranta vor deveni din ce in ce mai buni.

Iata cele mai importante momente:

Citește și
vocea romaniei
Vocea Romaniei, cea mai mare audienta din acest sezon. Cati romani s-au uitat la show in minutul de aur
Mesaj către Zelenski: „OK, am reuşit. Acum du-te şi câştigă lupta”

22:32 Suranyi are 25 de ani si a facut "cunostinta" cu muzica la varsta de doar 5 ani, cand a vazut un barbat cantand la pian pe strada si a decis ca va fi pianist.

Tanarul a ales sa cante piesa When i was your man. Toti cei patru antrenori au fost impresionati si s-au intors. A urmat o decizie extrem de dificila pentru concurent, care a ales sa faca parte din echipa Loredanei.

22:15 Anne-Marie are 20 de ani si este manager la firma parintilor ei, iar banii pe care ii castiga ii investeste in visul ei de cantareata.

Tanara are si o poveste trista. Sora ei, in varsta de 11 ani, sufera de o boala incurabila. "Incerc sa nu ma gandesc la asta. Daca ar fi castig Vocea Romaniei, mare parte din suma as investi-o in sora mea", a spus Anne-Marie.

Anne-Marie a cantat piesa Diamonds, a Rihannei. Nici unul dintre cei patru antrenori nu s-a intors, lucru care a lasa-o in lacrimi pe concurenta. "Stiu ca te doare, dar nu e chiar asa cum parte. Imi place vocea ta. Nu m-am intors pentru ca avea nevoie de autenticitate", i-a spus Loredana.

22:05 Ioan, in varsta de 30 de ani, a venit la Vocea Romaniei pentru a-si indeplini visul de cantaret. Tanarul si-a cucerit chiar si actuala iubita la karaoke. Piesa pe care a ales-o este Suspicious minds.

Ioan a reusit sa-l impresioneze pe Tudor Chirila si v-a fi antrenat de acesta. "Mi-a placut, nu ai cantat fals", i-a spus Tudor.

22:00 Diana are 27 de ani si este consilier juridic la o firma de suplimente nutritive. Ea spune ca este pasionat de fitness si de un stil de viata sanatos. Tanara a venit la Vocea Romaniei cu piesa Alone.

Diana a ajuns in echipa lui Marius Moga, singurul care a fost impresionat de interpretarea ei.

21:45 Tudor, in varsta de 29 de ani, a venit la Vocea Romaniei cu piesa This Woman's Mark.

Concurentul a ajuns in echipa lui Tudor Chirila, singurul care s-a intors. "Wow", a spus Loredana cand l-a vazut, uimita de tonalitatea vocii sale.

21:38 Sergiu, in varsta de 33 de ani, tot din Republica Moldova, este interpret muzical si a facut facultatea de jazz.

Sergiu a pregatit piesa You are always on my mind.

Concurentul nu a reusit sa convinga niciun antrenor ca merita sa se intoarca.

21:30 Tatiana, in varsta de 26 de ani, este din Chisinau si se declara cantareata. Tanara a avut parte chiar si de un pictorial senzual, intr-o revista din Republica Moldova.

Tatiana a interpretat piesa Unbreak my heart.

Loredana a fost singura care s-a intors si, la finalul piesei, a strigat de bucurie ca Tatiana va fi in echipa ei.

21:23 Simion are 19 ani si este in anii studentiei. Tanarul a urmat scoala muzicala, la indemnul parintilor. Pe scena de la Vocea Romaniei a venit cu piesa Let her go.

Din pacate pentru el, Simion nu a reusit sa intoarca niciun scaun.

21:00 Alexandra, in varsta de 25 de ani, este o solista vocala care a colaborat cu artisti precum Raku sau Pacha Man.

Tanara a luat o pauza din cariera muzicala, timp de cativa ani, din cauza unor probleme de sanatate. Pe scena de la Vocea Romaniei, Alexandra a interpretat piesa Crazy.

Toti cei patru antrenori s-au intors, absolut impresionati de vocea tinerei. Tudor Chirila a asistat la intregul recitat din picioare.

"Aduci foarte tare cu Cher, cand era la inceput", i-a spus Moga concurentei. Avand patru optiuni din care sa aleaga, Alexandra a decis sa mearga pe mana lui Marius Moga.

20:58 Matei, de profesie actor si in varsta de 28 de ani, spune ca s-a apucat de cantat la 12 ani.

Pe scena a intrat cu piesa Long Train Running, care a starnit interesul lui Tudor, iar pe Loredana a ridicat-o in picioare.

"Ba, esti nebun? Zici ca e Tudor. Zici ca esti tu", i-a spus Moga lui Tudor Chirila.

De altfel, Tudor a fost si singurul care s-a intors. Mai mult, din cauza asemenarii izbitoare, Matei a acceptat provocarea de a si canta o piesa marca Vama.

20:55 Moment inedit la Vocea Romaniei. Sora Juliei a promis ca nu va fi suparata pe antrenori, cu o singura conditie: daca Pavel Bartos o duce sa il vada pe Smiley.

Fetita nu s-a dat plecata de pe scena pana cand nu le-a si cantat celor patru antrenori. Toti cei patru s-au intors pentru a o lua in echipa lor, starnind valuri de aplauze din partea publicului.

20:45 Julia, in varsta de 18 ani, este inca eleva si spune ca talentul ei in muzica a fost descoperit inca de la varsta de 4 ani.

"Imi place in lumina reflectoarelor", a spus tanara.

Julia a intrat pe scena cu piesa Hora din Moldova. Piesa l-a amuzat teribil pe Tudor, insa a fost pe placul Loredanei, care a dansat pe tot decursul ei.

Din pacate pentru Julia, niciun antrenor nu s-a pentru a o lua in echipa lui.

"Esti o fata superba, sunt convinsa ca vocea ta e cu totul altfel", a spus Loredana.

"Apoi lautarii s-au imbatat", a spus Tudor.

20:33 A inceput Vocea Romaniei, penultima editiei a auditiilor pe nevazute! Robert Aurelian Costin, in varsta de 36 de ani, profesor de muzica, este primul concurent care va incerca sa intoarca macar un scaun.

Robert a interpretat piesa You raise me up nu doar cu vocea, ci si la pian.

Tanarul a reusit sa intoarca doua scaune - Smiley si Marius Moga si a ales sa fie antrenat de Smiley. Asta dupa ce cei doi antrenori care s-au intors s-au contrat. "Hai mai taci", i-a spus Smiley lui Moga.

VOCEA ROMANIEI - sezonul 4. Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila sunt in cautarea ultimelor voci care sa le completeze echipa, intr-o competitie din ce in ce mai stransa.

VOCEA ROMANIEI - sezonul 4. In seara aceasta, de la 20:30, telespectatorii vor vedea lacrimi de bucurie dar si de tristete, mult umor, un sexi Pavel Bartos care isi doreste cu ardoare… vitamine :) si o prietenie dincolo de cuvinte care va lua cu asalt scena.

VOCEA ROMANIEI - sezonul 4. Tot Pavel Bartos ne va arata in premiera talentul sau unic de a comunica cu animalele, iar cei patru antrenori vor fi topiti de o aparitie micuta, dar curajoasa.

VOCEA ROMANIEI - sezonul 4. Cei patru antrenori au decis sa le explice concurentilor care nu au reusit sa treaca mai departe care au fost motivele pentru care nu s-au intors, astfel incat sa plece cu informatii utile si din care sa aibă ce invata.

VOCEA ROMANIEI - sezonul 4. Descopera vineri cine sunt concurentii care vor completa echipele antrenorilor si ce replici savuroase vor fi scoase din maneca de Loredana, Smiley, Moga si Tudor Chirila pentru a castiga.

VOCEA ROMANIEI - sezonul 4. Fenomenul Vocea Romaniei depaseste ecranul televizorului. Orice roman poate incerca experienta Vocea descarcand aplicatia "Fii Antrenor" din App store si Google Play.

VOCEA ROMANIEI - Doar vocea conteaza. In fiecare vineri, de la 20:30, la PRO TV!

 

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
VOCEA ROMANIEI, sezonul 4, editia a 5-a. Ce farsa le-a facut un concurent juratilor:
VOCEA ROMANIEI, sezonul 4, editia a 5-a. Ce farsa le-a facut un concurent juratilor: "M-am razgandit"

VOCEA ROMANIEI - sezonul 4. O noua editie Vocea Romaniei a inceput in forta, iar cortina, nu cea de la dus, ci Cortina Vocea Romaniei, a pregatit mai multe surprize.

Vocea Romaniei, cea mai mare audienta din acest sezon. Cati romani s-au uitat la show in minutul de aur
Vocea Romaniei, cea mai mare audienta din acest sezon. Cati romani s-au uitat la show in minutul de aur

VOCEA ROMANIEI - sezonul 4. Inca o seara in care surprizele s-au tinut lant si au tinut in fata televizoarelor pe intreg parcursul emisiunii peste 2 milioane de oameni care au fost martorii unor momente exceptionale.

VOCEA ROMANIEI, sezonul 4, editia a 4-a a auditiilor pe nevazute. Trei concurenti au ridicat toti antrenorii in picioare
VOCEA ROMANIEI, sezonul 4, editia a 4-a a auditiilor pe nevazute. Trei concurenti au ridicat toti antrenorii in picioare

VOCEA ROMANIEI - sezonul 4. 13 concurenti au cantat din suflet vineri seara la Vocea Romaniei, insa doar 8 dintre ei i-au convins pe jurati ca merita sa ramana in competitie.

Recomandări
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică

Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres.

România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia
România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia

Damen a dat România în judecată la Curtea Internaţională de Arbitraj de la Viena, cerând rezilierea acordului de asociere încheiat în 2018, prin care statul român a devenit acţionar majoritar (51%) al companiei Damen Shipyards Mangalia SA.

Avarie puternică la CET Bucureşti Vest și la CET Grozăveşti. Mii de blocuri din București au rămas fără apă caldă
Avarie puternică la CET Bucureşti Vest și la CET Grozăveşti. Mii de blocuri din București au rămas fără apă caldă

ELCEN a anunţat, miercuri,  o avarie majoră la reţeaua de termoficare operată de Termoenergetica, CET Bucureşti Vest fiind indisponibilizată, iar CET Grozăveşti neputând fi pornită.