Vremea azi, 24 februarie. Temperaturile scad, mai ales în estul şi în sud-estul țării

Ultima actualizare: 24-02-2021 09:14

Temperaturile scad, mai ales în estul şi în sud-estul țării. Dimineaţa, în zonele joase, vor fi înnorări sau ceață şi s-ar putea să apară poleiul.

Treptat, se arată şi soarele, iar spre seară, în estul Moldovei, în Dobrogea şi în Bărăgan, sunt condiţii de ploaie slabă. Maximele termice pleacă de la 4 grade în nordul Dobrogei şi vor ajunge până la 14 grade în zonele de deal din Oltenia şi din vestul Munteniei.

Vremea în fiecare regiune

 

În Dobrogea şi Bărăgan, va domina atmosfera închisă, cu nori de joasă altitudine şi ceață, iar temperaturile scad uşor

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, vor fi înnorări şi ceaţă, dar apare puţin şi soarele pe parcursul zilei. Se răceşte şi la amiază vor fi cel mult 7 grade.

În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina, în primele ore ale zilei, găsim ceaţă în zonele joase. La deal şi la munte, norii apar sporadic, iar temperaturile se menţin ridicate pentru această dată.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, se anunţă vreme plăcută după ce se risipeşte ceața matinală. Maximele termice, în creştere uşoară faţă de ziua trecută, vor ajunge până la 12 grade în Maramureş.

În ţinuturile vestice, dimineaţa sunt condiţii de ceaţă şi burniţă, dar pe parcursul zilei se înseninează, iar temperaturile scad uşor.

În Transilvania, miercuri dimineață, este ceață persistentă, mai ales în depresiuni. Mai târziu, se arată şi soarele, iar maximele termice ajung până la 10 grade.

În sud-vestul ţării, se anunţă o zi frumoasă după ce se risipeşte ceața. Temperaturile mai ridicate decât în restul ţării și se opresc pe la 14 grade.

Și în ţinuturile sudice, atmosfera va fi închisă în prima parte a zilei, după care vom avea soare şi vreme bună.

Vremea în București

 

 

În Bucureşti, miercuri, atmosfera va fi schimbătoare, vântul va sufla cel mult moderat şi la amiază se vor înregistra 12 grade.

Vremea la munte

 

 

În zonele de munte, aşteptăm vreme plăcută, cu mult soare şi un vânt mai insistent la altitudini mari. Temperaturile din staţiuni scad uşor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO