Zece hoteluri de patru si cinci stele din Mamaia au piscine in aer liber. De ce le prefera turistii in locul marii


Ultimul update: Luni 03 Iulie 2017 07:11
Data publicarii: Vineri 30 Iunie 2017 18:59
Categorie: Stiri Turism

Dupa modelul strainilor, si pe litoralul nostru tot mai multe hoteluri de patru si cinci stele au si piscine in aer liber.

Desi pare ciudat, pentru ca marea este aproape, unii turisti cu copii vor sa faca baie in bazinul cu apa dulce, nu in apa sarata. Spun ca asa ii supravegheaza si mai usor pe cei mici.

10 hoteluri de patru si cinci stele din statiunea Mamaia si-au renovat piscinele aflate in aer liber. Cerintele au venit din partea turistilor cu copii obisnuiti cu conditiile din Grecia si Turcia unde nu lipsesc piscinele. Iar cei care au investit culeg acum roadele - hotelurile sunt rezervate in totalitate pina la jumatatea lunii septembrie.

Turist: "E mai relaxant si pot sa il supraveghez mai indeaproape pe cel mic, mai ales ca se apropie o zi torida, apa face toti banii."

Turista:  "A fost unul dintre motivele pentru care am ales hotelul pentru ca e mai comod si pentru noi si pentru copii sa venim si la piscina. Avand in vedere ca este foare cald la plaja am ales sa venim aici sub umbrela, cu un coktail, fara meduze, relaxati".

Turista: "Apa marii e rece si este mai bine aici. E foarte bine. Copiilor le place foarte mult apa"

La unele piscine este permis si accesul turistilor care nu stau in hotel.

Marian Axinte- administrator piscina: "Pot veni si turisti din afara hotelului, pretul este 30 de lei de persoana, include sezlong, umbreluta, salteluta".

George Guci: "Este un atu si un plus pe care hotelul il are. Sunt foarte multi turisti doritori de asa ceva, tinand cont de faptul ca multi au copii este un loc safe, unde sunt usor de supravegheat, beneficiaza de animatie, bauturi racoritoare la indemana, iar in zilele cand marea este agitata sau vara plina de alge aici apa este sigur curata".

Cei care inchiriaza camere in hotelurile cu piscina au de cele mai multe ori accesul gratuit sau la tarife mult mai mici.

Potrivit autoritatilor in turism, peste 30 de hoteluri de pe intreg litoralul le ofera turistilor si piscine.

VIDEO PROTVPLUS.RO