Turistii au luat cu asalt statiunile montane si au profitat de vremea frumoasa. "Zapada e impecabila iar peisajul e mirific"

Ultima actualizare: 19-02-2015 07:06

Muntele s-a dovedit a fi destinatia ideala pentru cei care au vrut sa-si incarce bateriile la sfarsit de saptamana.

Pe Valea Prahovei, a fost cea mai frumoasa zi din aceasta iarna, cand soarele a stralucit de dimineata si pana seara, iar turistii s-au bucurat din plin de el.

Unii au schiat in voie, pentru ca zapada e perfecta, altii au lenevit la cabana, iar la sfarsit de zi s-au laudat cu un bronz de iarna.

Dezmierdati de razele prietenoase ale soarelui, cei care au urcat duminica la Cota 2000, in Sinaia, au avut parte de o priveliste de vis. In premiera iarna aceasta, muntii si-au aratat frumusetea in toata splendoarea lor si n-au mai fost umbriti de nicio urma de ceata. Astfel, turistii i-au putut admira cat a fost ziua de lunga.

Turist: "O zi superba, cum nu am mai vazut de mult in Sinaia. Zapada super, mare, soare, cald, doua grade cu plus. O zi in care te poti chiar si bronza."

Turist: "Este superb. Uitati, muntii se vad, fara ceata. Am luat si copiii. Suntem cu totii pe partie, ne distram."

Turist: "Este unul din cele mai bune weekend-uri. Nu am mai avut ceata, nici vant, nici frig, e super placut. Peisajul e de vis, chiar placut."

Daca unii au ramas cu privitul, altii au profitat din plin de stratul de zapada care masoara chiar si un metru.

Turist: "Impecabil, e o zi superba. Zapada e impecabila, e tare si nu s-a topit deloc, peisajele sunt mirifice."

Meteorologii au vesti bune: luni, va ninge la munte, asa ca stratul de omat va fi si mai consistent, iar sezonul de schi s-ar putea prelungi.

Si la Straja, soarele a stralucit cu putere si, incalziti de la atata miscare, cativa studenti de la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Timisoara au facut senzatie pe partie. Fetele au schiat in pantaloni scurti, iar baietii la bustul gol.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO