Statiunile de la munte au fost pline de femei, de 8 martie. Doamnele au primit cadou "o urcare, in loc de floare"

08-03-2015 18:06


Dupa petreceri, la munte femeile si-au facut un cadou "la mare altitudine". Schiatul la peste doua mii de metri a fost o sarbatoare pentru doamnele si domnisoarele energice si pasionate de sport.

Iar cele care nu se dau in vant dupa coborari pe partie s-au rasfatat in centrele SPA ale hotelurilor de pe Valea Prahovei.

Cine a fost duminica la schi, in Bucegi, luni va merge la lucru cu primul bronz din acest an. La Straja, in Hunedoara, de ziua lor, femeile au urcat gratuit cu teleschiul pe cinci partii.

"O urcare in loc de floare! Foarte frumos! Ce dragut! Toate trebuie imortalizate! Multumim! Salutari de la Straja!”", au spus doamnele.

Pe Transalpina, in schimb, femeile s-au echipat cu ii traditionale romanesti si au pornit pe partie intr-o coborare de poveste. Iar la final, peste 100 de domnisoare au incins o hora.

Sa nu credeti insa ca toata lumea a luat calea zapezii. Hotelurile s-au organizat in asa fel incat si doamnele care nu sunt amatoare de sport sa se simta rasfatate. Tratamentele de la SPA au fost pe primul loc in preferinte.

 

Nu-i de mirare ca toate locurile din centrele SPA au fost ocupate weekendul acesta. Fiecare clienta a lasat aici cateva sute de lei pentru tratamente de infrumusetare.

"Frumusetea este atuul lor si cel mai bine este sa si-l pastreze", a spus Gabriela Roman, sef terapeut.

Si pentru ca frumusetea corpului depinde uneori si de meniul din farfurie, iata si propunerile bucatarului. "Am pregatit un meniu fin, rafinat si usor ca pentru doamne, la felul intai am mers pe o salata de humus cu tartar tabulet", a spus bucatarul Adrian Negescu.

Preparatele se vor schimba insa radical luni, cand sunt Mucenicii, si meniul trebuie sa mearga uns cu cele 40 pahare de vin pe care se presupune ca barbatii ar trebui sa le onoreze.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO