Partiile de pe Valea Prahovei, luate cu asalt de elevi, care au intrat in vacanta. Stratul de zapada este perfect

Dată publicare: 01-02-2015 18:28
Dată actualizare: 04-02-2015 06:45


Statiunile de la munte sunt pline, pentru ca e din nou vacanta. Scolarii au o saptamana libera, iar cei mai norocosi au venit cu familia pentru cateva zile pe Valea Prahovei.

Sute de copii se distreaza pe partii, cu saniuta sau cu schiurile, pentru ca stratul de zapada e perfect. Ziua a inceput pe Valea Prahovei cu aglomeratie in trafic, la intrarea in statiuni. Insa, dupa ce au scapat de cozi, soferii au ajuns la destinatia finala: partiile cu zapada neteda, buna de schiat.

Copiii au testat-o primii, insa nici cei mari nu au putut rezista tentatiilor, dovada nebunia de la partia Clabucet din Predeal.

Sambata, cand soarele a stralucit cu putere, schiorii au stat cat au putut de mult pe partie. Multi dintre cei veniti si-au programat aceste zile libere in functie de vacanta copiilor.

Altii, mai putin sportivi, au preferat distractia la poalele partiei. Un vin fiert si doi lautari cu acordeonul au intretinut atmosfera.

Pe Valea Prahovei, aproape 90 la suta dintre pensiuni si hoteluri sunt ocupate. Tarifele variaza intre 60 si 100 de lei pe noapte camera, pentru pensiuni, si de la 150 de lei pe noapte la hotel, in functie de numarul de stele.


VIDEO PROTVPLUS.RO