Mii de romani au ajuns in statiunile montane precum Rasnov sau Poiana Brasov. Care sunt obiectivele turistice locale


Ultimul update: Joi 03 August 2017 16:29
Data publicarii: Duminica 30 Iulie 2017 08:24
Categorie: Stiri Turism

Cu vacanta-n suflet si dor de aer curat, mii de romani au ajuns in statiunile de la munte. Au plecat de acasa parca toti in acelasi timp si au trecut astfel prin incercarile unui DN-1 neprietenos.

Toata lumea si-a revenit insa la destinatie. La Rasnov turistii s-au bucurat de un spectacol ecvestru inedit, iar in Poiana Brasov au facut drumetii ori s-au intrecut in parcul de distractii.

Odata depasit acest obstacol, toata lumea s-a destins. La Rasnov, calaretii au facut parada in fata publicului si cateva demonstratii de dresaj. Pluto s-a bucurat de toata increderea stapanei care, fara frica, s-a ridicat in picioare pe sa.

Georgiana Neselan, dresor de cai: "Lucram impreuna de 7 ani de zile, aproape in fiecare zi suntem impreuna, repetam, ne jucam"

Concursul de atelaje a fost fascinant chiar si pentru adulti. O familie din Constanta a ajuns in Poiana Brasov, alungata de ploile de sambata, de pe litoral. O ora de plimbare cu bicicleta pentru 4 persoane costa 40 de lei. O bicicleta normala se inchiriaza cu 15 lei.

Marcu Andrei: "Cei mai experimentati se urca si pe Postavaru, prin padure, coboara in Brasov pe drumul vechi, diferite excursii".

Marile hoteluri au fost ocupate in proportie de 100 la suta.

Daciana Pintilie, reprezentant hotel: "Daca parintii pot merge la spa sau picina sau chiar pot sta la soare. Copiii au tot felul de activitati, avem petreceri pentru ei seara, locuri de joaca".

Meteorologii anunta vreme buna si luni, la munte, cu cer insorit si maxime de pana la 28 de grade Celsius.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO