Cina în tramvai, ideea unor tineri din Timișoara. Cât costă un bilet


Ultimul update: Miercuri 31 Ianuarie 2018 13:38
Data publicarii: Sambata 27 Ianuarie 2018 08:11
Categorie: Stiri Turism

Câțiva tineri din Timișoara au găsit rețeta perfectă pentru o cină romantică. Aceasta include un tramvai, preparate gustoase în lumina lumânărilor, muzică de calitate, dar și o plimbare în care poți admira clădirile istorice din oraș.

Acordurile de vioara și pian, atmosferă de poveste, dar și curiozitatea au fost ingredientele care i-au făcut pe oameni să se urce în tramvai. Iar pentru unii, totul a fost o surpriză.

Restaurantul mobil, dotat cu 20 de locuri, pleacă din inima Timișoarei și parcurge traseul istoric al primului tramvai electric, pus în funcțiune în anul 1889.

Ideea a prins contur datorită unor tineri arhitecți.

Andrei Stănuș, inițiator proiect: "Prima dată mi s-a părut o idee nebunească, dar am zis hai să vedem cum reacționează publicul, adică piața și după două zile a devenit viral. E un moment de romantism cum majoritatea găsesc oportunitatea să își surprindă iubitul, să surprindă iubita"

Un bilet, cu mâncarea și băutură incluse, costă 170 de lei.

Tramvaiul poate fi închiriat de către grupuri în scopuri turistice, petreceri sau întâlniri de afaceri

Pentru grupuri tariful este în jur de 100 de lei pe kilometru, iar staţionarea este 150 de lei pe oră. În plus, dacă doriți și ghid în limba română, ori engleză prețul va crește.

Astfel de concepte sunt întâlnite și în Roma, Milano și Bruxelles.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO