Camera de hotel din mijlocul oceanului, ideala pentru luna de miere. Prin peretii dormitorului subacvatic se vad pestii

Ultima actualizare: 24-11-2016 07:04

Un hotel aflat pe o insula din largul Africii are o oferta de nerefuzat pentru oaspetii sai. Ii poate caza intr-un bungalou care pluteste in larg si in care dormitorul se afla sub luciul apei.

Peretii sunt de fapt ferestre largi prin care poti admira pestii tropicali. Cei care au fost acolo spun ca experienta ar justifica pretul de 1.500 de euro pe noapte.

Anders si Caroline au venit tocmai din Suedia ca sa isi petreaca cateva zile din luna lor de miere intr-un decor care iti taie rasuflarea. Bungaloul in care sunt cazati este situat la 250 de metri in largul insulei tanzaniene Pemba. La suprafata se afla o terasa si un spatiu de relaxare. Dormitorul este situat la patru metri adacime in apa si are peretii din sticla, ca sa poti admira pe indelete pestii tropicali si alte vietuitoare marine.

Anders: "In loc de semafoare si zgomotul strazii, ai parte de pesti care inoata in jurul tau. Este fantastic."

Oaspetii se pot bucura de spectacolul marin chiar si pe timpul noptii.

Caroline: "Este extraordinar sa fii inconjurat de pesti. Apa este foarte curata, are o culoare incredibila. Noaptea, totul in jur este luminat, asa ca poti vedea pestii cum iti trec pe la fereastra. Cu greu poti adormi, insa experienta merita."

Matthew Saus, managerul hotelului: "Ideea este sa te bucuri la maximum de privelistile subacvatice. Lumea ii mai spune acestei camere acvariul cu pesti 'pe invers'."

Cei carora le place sa exploreze adancurile vor afla cu incantare ca destul de aproape de bungalou se afla un recif foarte popular in randul scufundatorilor. De altfel, recifele din largul insulei Pemba sunt unele dintre cele mai spectaculoase din Estul Africii.

Hotelul ii asigura pe oaspeti ca nu vor duce lipsa de nimic. Nu trebuie decat sa sune si un angajat al hotelului le va aduce de pe mal tot ce isi doresc: macare, deserturi sau bauturi.

Emma Hill, agent turistic: "Aceasta camera subacvatica este unica in regiune. Este destinatia ideala pentru cuplurile aflate in luna de miere sau pentru calatorul care vrea sa se bucure la maximum de ce ofera oceanul."

Hotelul are in plan sa puna la dispozitia oaspetilor cat de curand alte trei asemenea camere subacvatice.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO