Bucurestiul ar putea ajunge sa fie vandut si cumparat la Monopoly. Motivul pentru care trebuie sa votezi pe Internet

Ultima actualizare: 21-02-2015 07:07
tabla de Monopoly

Capitala noastra ar putea ajunge o proprietate in cel mai popular joc economic din lume, daca primeste suficiente voturi online

O casuta din indragitul joc Monopoly ar putea purta numele capitalei noastre – cu conditia ca utilizatorii romani de Internet sa se mobilizeze la vot. Bucurestiul se numara printre cele 80 de metropole din intreaga lume care concureaza pentru a aparea in cea mai noua versiune a jocului – o editie speciala “Monopoly Here&Now” care va fi lansata pentru a marca opt decenii de cand acesta este produs de Parker Brother.

Doar 15 din cele 80 de orase vor ajunge in final pe tabla de Monopoly, pe baza voturilor primite pe Internet. Bucurestiul este in clipa de fata pe pozitia a noua, dupa Istanbul, Atena sau Hong Kong, iar votarea se incheie pe 4 martie. Puteti intra sa votati aici.

Prezenta capitalei noastre pe tabla de joc a popularului joc, care s-a vandut pana acum in peste un sfert de miliard de exemplare, ar putea fi un plus pentru turismul Romaniei. Practic, ar fi o reclama gratuita care va ajunge la milioane de oameni din intreaga lume, iar multi dintre ei probabil ca vor fi curiosi sa stie mai multe sau chiar sa viziteze orasul pe care il vand si il cumpara la Monopoly.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO