Muzica clasica, film si vals. Incepe Bucharest Music Film Festival: 24 - 2 iulie

24-06-2011 10:18


Bucharest Music Film Festival

De astazi, in piata „George Enescu”, in parcarea din vecinatatea Ateneului Roman, bucurestenii sunt invitati sa ascultate, sa priveasca si sa valseze. Timp de 9 zile, spatiul destinat evenimentului va fi special amenajat pentru iubitorii muzicii clasice.

Spectacolele se desfasoara zilnic intre orele 18:00 – 23:00, iar intrarea este libera.

Festivalul cuprinde concerte si recitaluri sutinute de: Horia Maxim, Filarmonica Oltenia din Craiova, Cvartetul Artmusik, Trio Veritas, Laura Pauna, Grupul Vocal Acapella, Vadim Palmov, Toma Popovici, Horia Mihail, Camerata Regala, Orchestra Simfonia Bucuresti.

Vezi mai jos programul complet al festivalului!

 Ringul de dans va fi animat in fiecare zi de weekend. Patru perechi de dansatori profesionisti vor valsa alaturi de publicul spectator. Coregrafia momentelor este semnata de catre prim-solista Operei Nationale Bucuresti, Monica Petrica si de celebrul Razvan Mazilu.

 

Cei ce se considera norocosi pot participa la tombola cu premii organizata de ArCuB. Tragerea la sorti va avea loc sambata, 2 iulie, in ultima zi a evenimentului.

BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL este la a VI - a editie
Festivalul a inceput in 2006, printr-un parteneriat cu Primaria Vienei, sub denumirea de MozartFest. Dupa succesul de atunci, s-a dorit continuarea acestei colaborari, care sa aduca la Bucuresti atmosfera gradinilor vieneze si muzica de cea mai buna calitate, iar festivalul a continuat sub denumirea de Vienna Music Film Festival.

Manifestarea a devenit traditionala si din 2009 organizator este Primaria Municipiului Bucuresti prin ArCuB, iar evenimentul se desfasoara sub numele de Bucharest Music Film Festival.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO