„Rezervele” de Divizia B ale lui Poli Timisoara, chemate de Piturca la nationala

16-01-2012 14:36


sepsi

Chiar daca au cazut in dizgratia patronului Marian Iancu, Goga si Sepsi au fost convocati de selectionerul primei reprezentative de fotbal a Romaniei la turneul de pregatire din Antalya.

Chiar daca joaca momentan in liga secunda si, in urma unor neintelegeri cu conducerea, Marian Iancu a anuntat ca sunt rezerve la Poli Timisoara, Dorin Goga si Laszlo Sepsi sunt apreciati de antrenorul echipei nationale.

Victor Piturca i-a convocat pe cei doi jucatori la turneul din Antalya, in cadrul caruia Romania va disputa doua meciuri amicale, cu nationala Turkmenistanului si cu o echipa de club din strainatate. Cele doua partide vor avea loc in 27 si 31 ianuarie. Lotul convocat de Victor Piturca are in componenta doar jucatori din campionatul intern, iar Goga si Sepsi sunt singurii fotbalisti care nu joaca in prima liga.
„Ma bucur ca sunt chemat si eu si Sepsi. Speram sa facem o figura frumoasa la nationala si sa mai fim chemati si alta data”, a declarat Dorin Goga.
Gheorghe Chivorchian a precizat ca Poli mai are in aceasta perioada, in afara celor doi, inca sase jucatori convocati la nationalele de tineret si de juniori. „E posibil ca alti trei jucatori din cadrul primei echipe, Ilie, Daruiala si Fuchs, sa plece cu echipa de tineret, iar la nationala Under 17 vor pleca Dorinel Rotariu, Bocsan si Todorov”, a spus oficialul lui Poli.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO