Wall-streetul trisorilor din sesiune: pixuri, ochelari si ceasuri de copiat

02-02-2012 09:22


Ochelari

Sesiunea a inceput si prin caminele studentesti se asterne panica. Unii studenti nu isi vad capul de invatat si rasfoiesc cartile zi si noapte, pe cand altii se dovedesc a fi interesati mai mult de metode si tehnici inedite de copiat.

Daca nu au chef sa invete pentru examen, studentii sunt linistiti, pentru ca mereu gasesc solutia. Ei stiu cel mai bine cum pot trece examenul fara prea mult efort. Adio fituici si stres la examen.Tehnologia avanseaza de la o ora la alta si ei sunt informati cel mai bine despre tehnicile de copiat.

Ochelarii care te ajuta la examen

Cel mai nou sistem de comunicare din sfera metodelor de copiat la examene este format dintr-o pereche de ochelari de dimensiuni normale care nu dau de banuit si au incorporat un sistem bluetooth care se conecteaza cu orice telefon cu blueetoth. Pe partea stanga au un microfon foarte sensibil pentru o comunicare cat mai buna.

Cei care vand astfel de ochelari spun ca lentilele nu au dioptrii, deci nu afecteaza ochiul in niciun fel. Pentru a fi pusi in actiune, se introduce in ureche microcasca japoneza, apoi ochelarii se conecteaza cu telefonul, dupa care devin invizibili in retea, adica nu pot fi detectati. O pereche de astfel de ochelari costa 600 de lei.

Desi experti intr-ale copiatului, studentii evita sa faca investitii prea mari cand vine vorba de noutati. Cei mai multi prefera sa inchirieze la fiecare examen sisteme de tip hands-free, si nu sa cumpere. Acestea se inchiriaza cu aproximativ 50 de lei pentru o zi, sau se pot cumpara cu 250 de lei.

“Eu comercializez pixuri, telefoane, ceasuri prin bluetooth, dar nu se prea cumpara. Cei mai multi vin sa inchirieze hands-free-uri”, a spus Vlad, un student din Timisoara care si-a facut o afacere din vanzarea obiectelor folosite la copiat.

Pixul cu pasta invizibila

Pixul cu pasta incolora promite sa rezolve toate problemele. “Cerneala” este invizibila ochiului uman, precum si luminii solare sau becului, iar la capatul superior, pixul are un led cu ultraviolete. Cu el, orice scrii devine vizibil doar cu ajutorul ultravioletelor. Pixul pentru copiat cu usurinta la examene costa 300 de lei.

Ceasuri de copiat

Ceasul cu cartela SIM incorporata este special conceput pentru copiat la examene. Este un sistem cu bluetooth, foarte discret, si are un microfon incorporat pentru o buna comunicare cu persoana care ii ajuta pe trisori. Pretul unui astfel de sistem de copiat porneste de la 500 de lei.

 


 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO