Valva printre adolescentii timisoreni. “Barfitoarea Timisoarei” ii dezbraca de secrete

08-01-2013 12:44


barfitoarea timisoarei

 O pagina creata in urma cu cateva zile pe o retea de socializare, starneste valva in randul adolescentilor din Timisoara. Cea care a creat pagina “ameninta” cu dezvaluiri din viata tinerilor de bani gata din oras.

 Viata privata a tinerilor din Timisoara este amenintata de… o pagina pe Facebook. “Barfitoarea Timisoarei” promite ca va face publice cele mai picante detalii despre acestia chiar pe pagina retelei de socializare. Pentru a fi la curent cu “noutatile”, sute de timisoreni s-au abonat imediat la postari. Astfel, in numai doua zile, pagina de pe Facebook a strans aproape 1.500 de like-uri.

“Barfitoarea Timisoarei” spune ca informatiile pe care le posteaza pe reteaua de socializare sunt in mare parte adevarate. Ea ii indeamna pe “subiectii barfelor” sa isi indrepte criticile sau nemultumirile spre persoanele din jurul lor si nu spre ea.

Majoritatea barfelor trimise sunt adevarate si, probabil, sunt chestii personale pe care numai persoanele apropiate voua le stiu, asta inseamna ca cineva va tradeaza. Ati putea sa il luati ca pe un lucru pozitiv, care va poate deschide ochii , va ajuta sa nu aveti incredere in orice”, scrie cea care administreaza pagina de pe Facebook.

Parerile tinerilor despre cea care se ascunde in spatele unei pagini pe reteaua de socializare sunt impartite. Unii dintre ei o incurajeaza, ii dezvaluie prin intermediul mesajelor barfe picante despre apropiatii lor, insa alti adolescenti au inceput sa o ameninte si chiar sa o insulte. “Daca ai fi din Bucuresti si n-as fi deja intr-o relatie, as face orice ca sa te scot in oras macar o data”, spune Cosmin din Bucuresti. Cuvinte bune are si Mada Madd pentru barfitoarea Timisoarei : “Din partea mea, numai laude. Chiar ma amuza faptul ca toti sunt nervosi pe tine”. 

Comentariile celor care o ameninta pe “Barfitoarea Timisoarei” sunt greu de reprodus in acest articol.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO