Universitatile din strainatate, cauta studenti. Cum poti sa studiezi la o facultate din afara tarii

19-03-2013 11:04


Targul International de Universitati, RUIF 2011

Astazi, la Timisoara, se organizeaza cel mai mare targ educational din Romania si din Estul Europei. Editia din acest an a targului Romanian International University Fair va fi gazduita de Centrul Regional de Afaceri, intre orele 10:00 si 18:00.

Tinerii care vor sa studieze in strainatate au de unde alege. Aproape 50 de facultati din intreaga lume si-au trimis reprezentanti la Timisoara, pentru a-i convinge pe tineri ca ei au oferta cea mai buna. In ultimii ani, taxele de scolarizare au scazut la multe dintre universitatile din Europa, iar studentii straini au tot mai multe beneficii.


Zeci de seminarii sustinute de profesori din strainatate, consiliere gratuita pentru studii in strainatate si o gama larga de informatii despre oportunitatile de studiu peste hotare sunt deja pregatite pentru tineri. Daca bursele pe care le poti obtine nu te-au convins, atunci ai sansa sa discuti cu studenti care au studiat pana acum in strainatate si care iti pot pune la dispozitie orice informative de care ai nevoie.


Nici universitatile din Timisoara nu au ignorat acest targ. Pe langa standul amenajat la acest targ, Universitatea de Vest a pregatit astazi Ziua portilor deschise, iar orice tanar poate sa asiste la cursurile si seminariile de la facultatea unde doreste sa studieze.


Targul RIUF a mai poposit pana acum la Bucuresti, iar pe 21 martie acesta va avea loc si la Iasi.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO