Un tren de marfa a deraiat in apropiere de Timisoara. Mecanicul locomotivei a ajuns la spital

23-07-2012 11:48

 Scene desprinse parca dintr-un film de groaza s-au petrecut ieri, pe o linie ferata industriala, la 20 de kilometri de Timisoara, in localitatea Carani.

 Cinci vagoane ale unei garnituri care urma sa fie incarcata cu cereale au sarit de pe sine.

In timp ce incerca sa mute garnitura cu 26 de vagoane de pe o linie pe alta, mecanicului de locomotiva i s-a facut rau si a cazut din tren. In acel moment, garnitura a prins viteza, iar colegul lui care il ajuta la manevra si se afla in celalalt capat al garniturii, a sarit din tren.

In urma acestui incident, mecanicul de locomotiva a ajuns la spitalul judetean cu piciorul fracturat. Din fericire, colegul lui a scapat doar cu o spaima teribila. Unul dintre vagoanele care a sarit de pe sine a blocat accesul pe un drum comunal.

In urma cu doua ore, proprietarii vagoanelor au adus o macara si urmeaza sa puna vagoanele pe sine. Reprezentantii Regionalei CFR Timisoara au deschis o ancheta pentru a evalua pagubele produse. Cel mai probabil costurile legate de reparatiile la calea ferata vor fi suportate de proprietarii garniturii de tren private.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO