Tu ce iubesti? Proiectul care te face sa iti dezvalui sentimentele ajunge la Timisoara

13-05-2013 14:30


I LOVE Project

Un proiect initiat de o tanara studenta din Bucuresti ajunge si la Timisoara. Este vorba de “I LOVE Project”, o initiativa pornita pe o retea de socializare, prin care tinerii sunt invitati sa spuna ce iubesc in fata aparatului de fotografiat.

“I LOVE Project” (Proiectul Iubesc) a pornit inca de anul trecut, atunci cand Marta Popescu, o tanara din capitala si-a fotografiat prietenii, tinand in mana o coala alba pe care scriau lucrurile pe care le iubesc. Au publicat imaginile pe Facebook si astfel multi utilizatori s-au aratat incantati de idee. Asa a luat nastere “Proiectul Iubesc”.

Marta s-a gandit sa il extinda si sa afle ce iubesc si alti tineri, pe care nu ii cunoaste. La inceput a avut cateva retineri, insa la primul eveniment pe care l-a realizat au venit peste 300 de persoane, dornice sa isi exprime sentimentele intr-un mod inedit. Acum, acest proiect devine national, iar in aceasta vara Marta Popescu va ajunge in opt orase din tara, printre care si Timisoara.

Pe strada ne grabim prea tare ca sa mai observam ceva. Si totusi, toti avem dramul nostru de iubire pentru cineva, pentru ceva. Iar atunci cand toti ne adunam ca sa spunem tare si raspicat ce iubim, dramul acela de iubire se transforma in ceva colosal ce ne ravașește, ne uneste și spune despre noi cine suntem… ce iubim. Vor fi 8 zile in care oamenii vor uita tot, mai putin ceea ce iubesc” a povestit Marta Popescu, pe pagina evenimentului.

La Timisoara, evenimentul care va promova acest proiect va avea loc in 22 iunie si in Club Madness.
Printre tinerele care si-au exprimat sentimentele in fata aparatului de fotografiat, se numara si Mirabela Cismaru, una dintre participantele de la Vocea Romaniei.

Programul I LOVE Project:


25 mai - Iasi - Club Zona Party Space
1 iunie - Cluj - Club Boiler
8 iunie - Tg Jiu - Club Belfast
15 Iunie - Craiova - Club Craiova Veche
22 iunie - Timisoara - Club Madness
29 iunie - Sibiu - Music Pub
6 iulie - Brasov - Goha Studio
13 iulie - Vama Veche - Club Goblin

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO