Adrian Buleu, barbatul suspectat de crima de la Arad ramane in arest.Magistratii au respins recursul

13-05-2013 11:37


Astazi, la Curtea de Apel din Timisoara, magistratii delibereaza recursul in cazul lui Adrian Buleu, care este suspectat ca l-ar fi ucis pe omul de afaceri din Arad, Abel Apostol.

UPDATE ora 13:15 

Adrian Buleu, principalul suspect in cazul crimei de la Arad, ramane dupa gratii. Magistratii de la Curtea de Apel Timisoara au respins recursul.

_______________________________________________

Zilele trecute, judecatorii de la Tribunalul din Arad au hotarat sa-l aresteze pe suspectul acuzat de o sangeroasa crima care ar fi fost savarsita in seara zilei de 1 mai. 

Principalul suspect in acest caz de crima, Adrian Buleu, a fost adus in aceasta dimineata, la ora 9, la Curtea de Apel din Timisoara. La proces, a fost prezenta si sotia lui, impreuna cu un avocat.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, se pare ca suspectul le-ar fi cerut angajatilor de la restaurant sa spele foarte bine pardoseala intr-un anume loc, cu o substanta care scoate petele. Mai mult, in momentul in care a fost arestat, Adrian Buleu avea asupra lui cheile de la masina victimei, Abel Apostol.

In fata judecatorilor, barbatul acuzat de crima si-a mentinut declaratiile date in cursul audierilor si a negat ca ar fi comis oribila crima. A ramas consecvent si in fata ziaristilor pe care a incercat sa-i convinga, in putine cuvinte, e-adevarat, ca este nevinovat.

La fel de zgarcita in declaratii a fost si sotia lui Adrian Buleu care sustine nevinovatia barbatului ei.

Avocatul suspectului spune ca la dosar nu sunt probe care sa-l incrimineze pe clientul sau. Ba mai mult, sunt si destule contradictii. Exista declaratiile a doi dintre angajatii restaurantului care au spus ca Adrian Buleu i-ar fi pus sa stearga urmele de sange in seara zilei de 1 mai, in jurul orei 19. Cu toate acestea, un alt martor a declarat ca ar fi vorbit la telefon cu Abel Apostol la ora 21:30, la mai bine de doua ore de la momentul in care se presupune ca s-ar fi savarsit crima.

Abel Apostol, omorat in restaurant, iar cadavrul a fost ascuns in padure. Ce spun procurorii

In plus, pana in momentul de fata nu au sosit nici rezultatele de laborator in cazul probelor prelevate care se presupune ca ar fi fost pete de sange. Astazi, avocatul lui Buleu a mai depus la dosar si cateva fotografii prin care, se pare ca ar vrea sa arate ca politistii l-ar fi agrest pe clientul sau in timpul cercetarilor si l-ar fi obligat sa recunoasca crima.

In timp ce la Timisoara se judeca recursul in acest oribil caz de crima, la Arad politistii continua sa caute cadavrul omului de afaceri Abel Apostol. De acesta data, operatiunile s-au mutat intr-o alta padure din apropierea orasului, Padurea Ceala, de langa Arad.

Adrian Buleu, arestat pentru 29 de zile. Mai demult a planuit sa-l ucida pe primarul Aradulu

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO