Trei remorci pline cu materiale sanitare, carje si carucioare, donate Spitalului Judetean Timisoara

29-04-2013 14:33


donatie, nicolae robu, nemti

O echipa de binefacere din orasul Karlsruhe a donat trei remorci incarcate cu echipamente medicale, Spitalului Judetean de Urgenta din Timisoara.

Au pornit din Germania, iar destinatia finala este Iordania. Este vorba de o echipa bavareza de automobilism care organizeaza un raliu de binefacere. Acestia au pornit la drum cu peste 300 de masini mai vechi de 20 de ani, care nu depasesc ca valoare 1.100 de euro. Dupa ce vor ajunge in Iordania, soferii de raliu vor dona vehiculele institutiilor din aceasta tara, iar altele vor fi vandute. Banii obtinuti vor fi destinati scopurilor caritabile.

Pana sa ajunga in Iordania, binefacatorii din Germania a poposit la Timisoara unde au facut o donatie Spitalului Clinic de Urgenta Timisoara. Ei au lasat institutiei medicale trei remorci pline de echipamente medicale, carje, carucioare, perfuzii. Toate acestea au fost aduse din Karlsruhe, oras cu care Timisoara este infratita.

O echipa de binefacere din Karlsruhe, intr-un cadru mai special, in cadrul unui raliu caritabil, au adus in Timisoara materiale sanitare pe care le-a donat Spitalului Judetean. Actiunea se inscrie in relatia de prietenie care exista in cele doua orase. Este foarte importanta aceasta donatie, bineinteles este doar o picatura intr-un ocean plin de lipsuri. Din pacate sistemul medical este vitregit si trebuie luate masuri de punere la punct a lucrurilor”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO