Timisorenii isi pot plati impozitele din 14 ianuarie. Vezi de cand vin la lucru angajatii primariei


Ultimul update: Duminica 06 Ianuarie 2013 07:09
Data publicarii: Joi 03 Ianuarie 2013 12:26
Categorie: Timiș
ghiseu, impozite

Taxele si impozitele locale se platesc in Timisoara abia din 14 ianuarie. Angajatii de la Biroul Evidenta Contribuabili si Incasari Bugetare au in continuare program de vacanta si in aceasta perioada vor incasa numai amenzile.

Principalele directii ale Primariei Timisoara sunt in continuare in vacanta, astfel ca timisorenii mai trebuie sa astepte daca trebuie sa isi rezolve anumite probleme.


Timisorenii vor plati din acest an taxe locale cu 16.05% mai mari decat in anii anteriori. Totusi, Directia Fiscala nu se grabeste sa ne ia banii.Programul de relatii cu publicul va incepe abia din 14 ianuarie.


Serviciul de Evidenţa a Persoanelor si Serviciul de Stare Civila sunt primele birouri care vin la lucru dupa vacanta din cadrul primariei. Ei isi vor incepe activitatea din 7 ianuarie. Angajatii de la Biroul de Urmarire a Veniturilor isi vor relua activitatea din aceeasi zi, de cand programul angajatilor va fi unul normal.


Functionarii de la Compartiment Fond Locativ, cei care incaseaza chiriile aferente locuintelor din fondul locativ de stat, a terenurilor si a garajelor, isi reiau activitatea din 7 ianuarie. Din aceasta zi, programul de lucru cu publicul va fi unul normal.


Directia de Dezvoltare pare sa fie singura care a avut o vacanta scurta. Astfel ca angajatii de la Compartimentul Infocentru Turistic Timisoara sunt la lucru intr-un program normal, singurele zile libere pe care le-au avut au fost pe 25 decembrie si 1 ianuarie.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO