Timisoara sub cod galben: IMAGINI SPECTACULOASE cu fulgerele care s-au dezlantuit asupra orasului

12-07-2013 10:25


fulgere, timisoara

In ultimele doua saptamani, ploaia parca a fost de nelipsit in oras. In fiecare zi, fenomenele meteo instabile si-au facut un obicei sa apara dupa ora 17:00, iar de multe ori meteorologii au emis cod galben de ploi torentiale si descarcari electrice.

Ploaia de la ora 17:00” a fost un bun prilej pentru fotografii amatori sa imortalizeze cerul plumburiu si mai ales fulgerele care s-au abatut asupra orasului.

Mihai Sumanariu este un tanar care in aceste saptamani a sustinut Bacalaureatul. Pe langa ultimele lecturi pentru examen, nu a ratat ocazia de a surprinde cu aparatul foto “efectele speciale” din nori.

Nu este prima data cand Mihai surprinde imagini spectaculoase din Timisoara. In primavara acestui an, el a reusit sa fotografieze mai multe cladiri din Timisoara, in reflexia apei, imediat dupa ce ploile s-au oprit si au lasat in urma lor mai multe balti.

Tanarul este un fotograf amator, iar cand a descoperit aceasta pasiune, facea fotografii doar cu telefonul mobil. Le edita intr-un program, insa calitatea nu era una pe masura. De ceva timp a achizitionat un aparat foto performant, iar acum poate da frau liber pasiunii sale.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO