Tentativa de incendiere la salonul de infrumusetare al sotiei interopului Udrea. Cum s-a actionat

30-10-2013 09:35


 Incidentul s-a petrecut marti seara, in jurul orei 22:30. Salonul de coafura al sotiei interlopului Sorin Udrea, situat pe strada Cozia din Timisoara a fost incendiat. Atacatorul a aruncat un cocktail Molotov in geamul salonului de la parterul imobilului.

 Intrucat geamul era din termopan, atacatorul a reusit sa sparga doar prima sticla a acestuia, astfel ca substanta exploziva nu a patruns in interiorul salonului, insa a explodat pe dinafara ferestrei.

Focul a fost observat de un angajat al hotelului care se afla vis-à-vis de salon si care a reusit sa il stinga. La fata locului au fost chemati si pompierii care au constatat ca focul a fost pus intentionat. De asemenea, la locul incidentului au ajuns si criminalistii care au luat amprente pentru a putea da de urma incendiatorului. 

"La fata locului s-au deplasat si politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Timisoara, care au stabilit ca, desi geamul uneia dintre ferestre a fost spart, sticla a cazut in exteriorul cladirii, fiind afectate doar rama geamului termopan si o parte din peretele exterior", au transmis reprezentantii Politiei Judetene Timis. 

Dosarul a fost preluat de politistii Serviciului de Investigatii Criminale care s-au sesizat din oficiu.

Potrivit politistilor, astazi, administratorul salonului se va prezenta la sediul IPJ Timis pentru a depune reclamatie.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO