Programul institutiilor in minivacanta de 1 mai si de Paste. Vezi cand iti poti plati facturile

30-04-2013 11:20


Ghiseu inchis

 Minivacanta bugetarilor se apropie cu pasi repezi, iar odata cu aceasta, institutiile publice isi inchid ghiseele. Astfel ca, daca pana acum nu ti-ai platit facturile, trebuie sa te grabesti.

 Casieriile si birourile de relatii cu publicul ale Aquatim vor fi inchise in perioada 1-7 mai. Facturile pot fi platite in aceasta perioada numai la banci sau la PayPoint-urile din Timisoara. In cazul in care aveti probleme cu apa calda sau apa rece, puteti suna la numarul 0256 201 362, pentru a face o sesizare.Echipele de interventie ale Aquatim vor functiona non-stop.

De asemenea, si ghiseele Colterm vor fi inchise. In perioada 1 – 6 mai va functiona doar dispeceratul. In cazul in care apar probleme, puteti suna la numarul 0256 494133.

Angajatii de la Enel nu vor avea liber in aceasta minivacanta. Casieriile vor fi inchise doar in zilele de 1 si 6 mai, cand sunt sarbatori legale. In 2 si 3 mai, programul va fi unul obisnuit, de la ora 08:00 la ora 16:00.

In minivacanta de 1 mai si Paste intra si functionarii de la Primarie, Prefectura, Consiliul Local si Consiliul Judetean. Daca aveti treaba la aceste institutii trebuie sa va grabiti. Marti, 30 aprilie, vor functiona cu program normal, iar de miercuri vor avea liber. Ei se vor intoarce la lucru din 7 aprilie.

Cine are nevoie de servicii medicale, de ajutorul Pompierilor sau de Politie, este indemnat sa sune fara nici o ezitare la numarul de urgenta 112.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO