“Printul broscoi” ajunge la Stadionul din Timisoara. Cand are loc proiectia de film pentru copii

27-09-2013 10:17


Rola de film

 O noua proiectie de film pentru copii va rula pe ecranul amplasat la Stadionul “Dan Paltinisanu” din Timisoara.

 Filmul va fi proiectat sambata, 28 septembrie, de la ora 11:00, pe acelasi ecran din fata stadionului, unde au mai fost proiectate si alte pelicule pentru copii, in saptamanile trecute.

“Printul broscoi” este un film realizat in anul 2008 care spune povestea unei printese rasfatate care invata sa se maturizeze cu ajutorul unui broscoi care dispretuieste valorile materiale si ii cere afectiune ca rasplata pentru ajutorul acordat.

La varsta de 18 ani, printesa primeste in dar o mica minge de aur care apartinuse mamei sale. In timpul jocului, mingea cade in lacul de langa castel, lucru care o intristeaza pe printesa, desi trebuia sa fie fericita intrucat urma sa vina un print sa ii ceara mana, salvand astfel familia regala saracita.
Un broscoi aparut din senin ii promite sa scoata mingea din lac, daca I se va da voie sa vina la sarbatoarea organizata in cinstea printesei. Aceasta accepta legamantul, dar cand primeste mingea alearga singura spre castel. Broscoiul o urmeaza insa, iar regale ii reaminteste fiicei sale ca trebuie sa onoreze mereu o promisiune facuta. Astfel, broscoiul devine vedeta serii, scena care ii va incant ape micutii spectatori.

Evenimentul va fi organizat de Primaria Municipiului Timisoara, cu sprijinul Centrului Cultural German Timisoara si Goethe Institut Bucuresti.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO