Prinsi de radar cu viteza mult prea mare: peste 140 de vitezomani, amendati in trei ore

28-02-2012 11:42


Poliţiştii au acţionat în cascadă şi au depistat, în doar câteva ore, zeci de şoferi care nu au respectat limitele de viteză pe şoselele din judeţul Timiş.

Poliţiştii Serviciului Rutier au aplicat, în doar trei ore, 144 de amenzi conducătorilor auto care nu au respectat regimul legal de viteză şi au reţinut şi 16 permise de conducere.

Unul dintre şoferii sancţionaţi a fost prins în localitatea Sacoşu Turcesc, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 69 cu viteza de 94 km/h în zona de acţiune a indicatorului cu semnificaţia « Limitare de viteză 70 km/h », efectuând depăşirea unui autovehicul în zona de acţiune a indicatorului cu semnificaţia « Depăşirea autovehiculelor, cu excepţia motocicletelor fără ataş, interzisă ».

De asemenea, a mai fost înregistrat cu aparatul radar un şofer care conducea cu viteza de 103 km/h în localitatea Belinţ.

Un alt şofer a fost înregistrat de aparatul radar cu o viteză de 136 km/h pe un tronson de drum unde limita maxim admisă este de 60 km/h. Acesta a fost depistat conducând autoturismul cu peste 50 km/h peste limită pe DN 59, între localităţile timişene Şag şi Jebel.

Ca urmare a curajului său, poliţiştii l-au amendat pe şofer cu suma de 630 de lei şi i-au suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru următoarele 90 de zile.

Aşadar, daca plecaţi la drum, fiţi cu ochii în patru şi călcaţi acceleraţia cu moderaţie, întrucât poliţiştii au anunţat că vor continua aceste acţiuni şi în perioada următoare!

VIDEO PROTVPLUS.RO