Poli se intareste in atac! Varul lui Gorobsov, in probe la Timisoara

17-01-2012 14:10


antrenament poli

Argentinianul Herman Essers participă de astăzi la antrenamentele alb-violeţilor. Este atacant, are 20 de ani şi a jucat ultima dată în liga a doua din ţara sa

După Rover Cârstea şi George Petcuţ, la antrenamentele lui Poli a mai ajuns un jucător nou. Este vorba de argentinianul Herman Essers, care nu a semnat deocamdată cu timişorenii. El va trebui să îl convingă pe Vali Velcea că are loc în atacul alb-violeţilor, acolo unde îi are concurenţi pe Dorin Goga, Rover Cârstea, Mircea Axente, Andrei Zăgrean, Tosaint Ricketts şi Alex Popovici.
Essers a venit în Banat datorită vărului său, nimeni altul decât Nicolas Gorobsov, mijlocaşul central care joacă la Poli sub formă de împrumut, de la AC Torino. „Avem referinţe foarte bune despre el. Rămâne să îşi dea acordul şi antrenorul”, a spus Marian Iancu despre fotbalistul argentinian.
Ultima echipă la care a jucat Essers este divizionara secundă din Argentina, Primera Division Club Sportivo Italiano. Atacantul a împlinit 20 de ani pe 31 decembrie.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO