Perchezitii la contrabandistii de tigari. Sa nu fie prins, un suspect a aruncat tigari pe geam

19-12-2013 10:52


perchezitii

Zeci de politisti au descins in aceasta dimineata la 17 adrese din Timisoara. Vizate sunt mai multe persoane suspectate de trafic ilegal de tigari si contrabanda.

 UPDATE ora 17:20 In urma perchezitiilor, politistii au confiscat 200.000 de tigari de contrabanda. 11 suspecti au fost retinuti pentru 24 de ore, pentru contrabanda cu tigari si urmeaza sa fie prezentati magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Politistii au mai gasit in locuintele suspectilor si o pusca de tir cu aer comprimat, un pistol cu gaze si peste 31.000 de lei. 
______________________________

La una dintre adrese, proprietarul a incercat sa scape de probele care il incriminau, asa ca a aruncat tigarile pe fereastra de la baie, in spatiul dintre blocuri. Politistii au chemat pompierii in ajutor, care s-au chinuit zeci de minute sa scoata pachetele de tigari. In cele din urma, au reusit sa recupereze o parte dintre acestea.

De la o alta adresa, anchetatorii au ridicat suma de 10.000 de euro, bani care, presupun politistii, provin din vanzarea de tutun. La finalul perchezitiilor, mai multe persoane vor fi duse la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara pentru audieri.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO