Petrecere de Craciun cu numere de magie si iluzionism. Afla cand si unde are loc evenimentul

Dată publicare: 18-12-2013 13:54
Dată actualizare: 27-11-2014 16:25


Magie

 Petrecerea de Craciun organizata an de an la Sannicolau Mare, dedicata copiilor de la gradinite si celor din clasele I-IV, va gazdui in acest an un program neobisnuit de magie si iluzionism.

 Spectacolul va avea loc joi, 19 decembrie, in incinta Salii de sport “Ioan Morar”. Invitat special va fi cunoscutul magician Christianis care, pe langa numerele de magie chinezeasca si levitatie, va uimi copiii cu un program de prestidigitatie si iluzionism vesel.

Cel mai asteptat moment al petrecerii atat pentru micuti cat si pentru parintii lor prezenti la eveniment, va fi expozitia de animale exotice, mai précis un piton tigrat de patru metri, papagali Ara, nimfe, tarantula si scorpioni imperiali.

Danut Groza, primarul orasului Sannicolau Mare: “Copiii au nevoie de noutate, ei iubesc surprizele, iar dupa un an incarcat, cu numeroase obligatiii scolare, merita cateva ore de relaxare in cadrul unor spectacole care fara sprijinul financiar al Primariei, nu ar avea loc in Sannicolau Mare. Prea putine familii au timpul necesar si oportunitatea financiara sa duca micutii la astfel de evenimente in Timisoara, asa ca am decis sa aducem noi evenimentele in Sannicolau”.

Accesul copiilor la petrecerea de Craciun este gratuit, insa se va face organizat, doar pe liste de participare, gestionate cu ajutorul cadrelor didactice. La plecare, toti copiii vor primi cate o mica surpriza.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO