O noua proiectie de film pentru copii va avea loc in parcarea stadionului Dan Paltinisanu


Ultimul update: Luni 09 Septembrie 2013 06:58
Data publicarii: Vineri 06 Septembrie 2013 11:12
Categorie: Timiș
Cinema

In acest sfarsit de saptamana, pe ecranul din parcarea stadionului Dan Paltinisanu va rula un nou film pentru copii. Duminica de la ora 11:00 va fi proiectata povestea “Croitorasului cel viteaz”, cunoscutul basm al Fratilor Grimm.

Daca saptamana trecuta, proiectia de film a avut loc sambata dimineata, de aceasta data filmul va fi difuzat duminica. Pelicula este in limba germana si va avea subtitrare in limba romana. Accesul este gratuit.

Povestea filmului

Intr-o zi de vara, un tanar croitor lucreaza in camera sa modesta. Croitorasul, numit aici David, savarseste o fapta care in opinia sa e demna de un erou – curma vietile a sapte muste deodata! Dupa aceea, porneste intr-o calatorie palpitanta care ii va schimba viata.

Filmul povesteste basmul Fratilor Grimm intr-un cadru medieval, dar cu un mesaj modern, facand referire la lupta intre David si Goliath. Este povestea unui tanar neobisnuit care trece peste toate obstacolele cu ajutorul unei minti iscusite si a unei atitudini pozitive, reusind sa invinga inamici aparent mai puternici decat el. In final, aceste calitati il vor ajuta de asemenea sa castige inima printesei.

Basmul ne prezinta cu mult umor cat de importante sunt intelepciunea, spiritul practic si spontaneitatea.
 

Sursa: Pro TV

S-au impacat dupa 20 de ani. Ce a facut barbatul pentru a recastiga dragostea vietii lui
VIDEO PROTVPLUS.RO