Laurentiu Bogdanescu sau Pantani de Romania, ciclistul care aduce vestului cele mai multe premii

20-05-2013 15:11


Laurentiu Bogdanescu

 Laurentiu Bogdanescu este ciclistul care a ocupat locul I in mai multe competitii nationale si a adus in vestul tarii cele mai multe premii.

 Cunoscut si sub porecla “Pantani”, Laurentiu are 26 de ani si este membru al clubului de ciclism aradean Racing Bike Pro din Arad. El a castigat deja primele trofee pentru clubul aradean: Liman Bike Race – locul 1, Bike Marathon Oradea – locul 2 si Campionatul National de Duatlon – locul 3. Ultima performanta i-a adus lui Pantani o selectie in lotul national si o participare la Campionatul Balcanic de Duatlon, unde a obtinut locul 8.

Pantani nu se desparte de bicicleta niciodata, iar pasiunea sa l-a transformat intr-un adevarat expert in construirea si intretinerea bicicletelor. Asa a ajuns in postura de consilier al departamentului de service al unui magazin de biciclete.

Desi se afla de numai cateva luni in Arad, Laurentiu Bogdanescu a devenit repede cunoscut si apreciat in comunitatea biciclistilor carora le impartaseste cu placere din propria experienta.

Un eveniment deosebit care se va desfasura in judetul Arad si care il va avea protagonist este tabara de testare si training de la Siria. Aceasta va avea loc pe parcursul mai multor week-end-uri in vara anului 2013, unde toti impatimitii de mountain bike vor putea afla de la un campion cum sa-si regleze bicicletele, cum sa abordeze o catarare sau o coborare, cum sa se alimenteze si sa se hidrateze si, de ce nu, cum sa se distreze.

Sursa FOTO: Alin Neamtu

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO