Un francez falsificator de bani urmarit international, prins la granita. Ce avea in bagaje

17-05-2013 15:33


solutii de falsificat bani

 Un cetatean francez care era urmarit international, pe numele sau existand si un mandat european de arestare, a fost prins intr-un tren la intrarea in tara prin Curtici.

 Francezul se afla in trenul care circula pe relatia Budapesta-Bucuresti si era insotit de camerunez. La verificarea documentelor, politistii de frontiera au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea pasaportului francezului.

In urma verificarilor, s-a constatat ca documentul era falsificat complet. Posesorul era alt barbat decat cel trecut in pasaport, respectiv un urmarit inca din 2009 pentru detinere de instrumente in vederea falsificarii de valori straine.

Cautand in bagajele suspectului, politistii de frontiera au descoperit si instrumentele care i-au creat francezului probleme cu legea. Este vorba de hartie speciala pentru falsificat bancnote euro, cerneluri si alte substante chimice.

Francezul a fost retinut, fiind cercetat pentru tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, fals privind identitatea si detinerea de instrumente in vederea falsificarii de valori straine. Aceste acuzatii se adauga la cele din 2009.

Nici camerunezul nu a scapat basma curata, fiind cercetat pentru detinere de instrumente in vederea falsificarii de valori straine.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO