Fara prime de Paste pentru bugetarii din judetul Timis. Doar o institutie ofera pachete pentru copii

29-04-2013 11:31


Prime

Primele de Paste ii ocolesc si in acest an pe angajatii intitutiilor publice din judetul Timis. Astfel ca, bugetarii trebuie sa se multumeasca de sarbatori cu salariul virat la timp si cu cateva zile libere, primite pentru minivacanta de 1 mai.

La Primaria Timisoara, nici in acest an angajatii nu primesc prima de sarbatori. Este al treilea an in care functionarii trebuie sa se descurce de sarbatori doar cu un salariul obisnuit. Nici angajatii de la Directia Apelor Banat nu sunt mai privilegiati. Acestia nu au mai primit bonusuri de sarbatori din 2007, atunci cand conducerea le-a oferit ca prima un salariu in plus.


Profesorii din judetul Timis trebuie si ei sa se multumeasca doar cu cele patru zile libere din aceasta perioada. La fel ca in ceilalti ani, ei nu beneficiaza de un bonus suplimentar pentru Paste.


Suntem bugetari si nici in acest an nu vor fi prime de Paste. Nu sunt bani nici pentru bonusuri, nici pentru alte cadouri. Astfel, trebuie sa ne descurcam doar cu salariul in aceasta perioada”, a declarat subprefectul Liliana Onet.


Singurii bugetari din judetul Timis care vor primi totusi o atentie de Paste, sunt angajatii Consiliului Judetean. “Saptamana trecuta am inceput demersurile pentru a le oferi angajatilor care au copii, un pachet cu dulcuri si alte produse pentru Paste. De acest lucru se ocupa sindicatul si cred ca s-a rezolvat acest lucru. Bani, ca prime, nu am putut sa oferim”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Titu Bojin.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO