Curatenie de primavara pe o retea de socializare. Baietii au accesul INTERZIS. Despre ce este vorba

01-04-2013 15:35


schimb de haine, timisoara

 Curatenia de primavara a inceput pe un grup de Facebook. Nu, nu este vorba de o curatenie printre utilizatori, ci despre un grup creat pe pagina de socializare in care mai multe tinere au posibilitatea sa isi reinnoiasca garderoba prin troc.

 Rochite, accesorii, costume de baie, genti sau pantofi. Sunt ofertele care te intampina atunci cand intri pe un grup de Facebook, unde timisorencele pot face schimburi de obiecte vestimentare si machiaj. Sub indemnul de “curatenie de primavara”, mai multe fete s-au unit intr-un grup si in fiecare zi publica fotografii cu produse pe care nu le mai imbraca si pe care vor sa le dea mai departe. In schimbul lor, vor primi alte produse.

“Am creat acest grup din dorinta de a face viata fetelor mai usoara. Pentru ca ne plictisim repede de lucruri, ne gasim cu greu ceva ce ni se potriveste atunci cand vrem sa iesim in oras sau pur si simplu atunci cand facem curatenie de primavara, aruncam o gramada de haine/pantofi/machiaje care nu care nu ne mai plac sau nu le-am purtat niciodata”, a scris Lorra in descrierea grupului.

In total, grupul reuneste peste 500 de membri, numai fete, iar baietii au ACCESUL INTERZIS. Zilnic sunt facute peste cinci trocuri, iar tinerele deja s-au obisnuit cu aceasta metoda de a-si reinnoi garderoba fara efort financiar.

Anca este studenta la Facultatea de Litere din Timisoara, iar ultimul torc pe care l-a facut a fost in weekend. “Am publicat in urma cu o saptamana ca vreau sa schimb o geaca de primavara, cu o rochie sau cu mai multe bluze, insa nu am gasitimediat pe cineva cu care sa fac trocul. Sambata insa m-a contactat cineva pentru a-mi oferi o pereche de pantofi la schimb si am acceptat”, a povestit tanara.

Acest grup are si mai multe reguli de functionare, care asigura un “regulament al trocului”. De exemplu, in grup sunt interzise vanzarile, trebuie sa primeze dorinta de ajuta pe cineva si spiritul darnic.

In final, Lorra, creatoarea grupului le propune tinerelor sa mearga o data pe saptamana la o “tura de shopping” la magazinele second-hand din oras.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO