Doua persoane din Timisoara au sfarsit in autocarul mortii care s-a prabusit in Muntenegru

25-06-2013 12:38


Muntenegru

 In tragicul accident rutier in care a fost implicat un autocar cu turisti romani se aflau doua persoane din Timisoara, care au murit in urma tragediei.

UPDATE ora 13:05 Cele doua victime din Timisoara care au murit in urma tragediei din Muntenegru sunt sot si sotie.

"In urma cu cateva minute, au fost anuntate rudele celor doi soti decedati in accidentul de la Muntenegru. Victimele au 68 de ani si sunt din Timisoara", au transmis reprezentantii IPJ Timis.
______________________________________ 

S-a incheiat procedura de identificare a persoanelor decedate in accident. Astfel, 9 sunt din Bucuresti, 5 din Arges, o persoana din Cluj, una din Ilfov si doua din Timis.

Familiile persoanelor decedate in accidentul produs in Muntenegru sunt anuntate marti de echipe mixte formate din politisti si psihologi

Guvernul de la Bucuresti urmeaza sa asigure transportul in tara al acestora, a anuntat premierul Victor Ponta.

Bilantul persoanelor decedate este cutremurator. 19 oameni au murit, iar alte 29 sunt ranite.

Ranitii vor fi luati cu avioanele si dusi acasa in aceasta dupa-amiaza. Aproape toti, pentru ca definitorie va fi vizita medicilor, care vor hotari cine poate fi transportat in siguranta.

25 de medici si asistente ii vor supraveghea pe raniti, in timpul zborului din Muntenegru, in Romania. Una dintre aeronave este dotata cu 12 targi, iar cu cealalta pot fi transportati 18 pacienti - totul in deplina siguranta.

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO