Dispar chioscurile din Piata Operei, dar restul orasului se umple de gherete si rulote comerciale

31-07-2013 10:53


chioscuri, centru Timisoara

 Timisoara se va transforma in perioada urmatoare intr-o piata. Asta pentru ca, la fiecare colt de strada si in statiile Regiei Autonome de Transport, vor aparea chioscuri, standuri de flori sau rulote comerciale.

 Consilierii locali au aprobat doua proiecte de hotarare prin care in statiile RATT si in diferite zone ale orasului vor fi amenajate chioscuri unde se vor vinde anumite produse. Practic, primarul Nicolae Robu a scos cateva chioscuri din Pietele Libertatii si Victoriei, dar si-a dat acordul ca la fiecare colt de strada sa apara astfel de amplasamente.

Nicolae Robu, primarul Timisoarei: “In statiile RATT, de exemplu, se pot vinde ziare, produse alimentare care se preteaza intr-un astfel de context. Pana acum nu aveam o baza pentru a aproba astfel de puncte de vanzare fara hotarare de consiliu”.

Astfel ca, in 19 statii ale mijloacelor de transport in comun din diferite zone ale orasului, ar putea aparea astfel de chioscuri.

De asemenea, consilierii locali au aprobat un proiect de hotarare prin care vor fi scoase la licitatie alte 44 de locatii unde vor fi amenajate standuri de flori, chioscuri cu legume si fructe, precum si rulote comerciale. In acestea din urma ar putea sa se vanda produse de tipul fast food.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO