Daminuţă se pune bine cu fanii timişoreni: “Nu am ţinut niciodată cu Dinamo!”

14-07-2012 17:32


daminuta

 Fotbalistul timişorean vrea să joace din nou pentru echipa oraşului său. Daminuţă a participat astăzi la patrulaterul de pe “Dan Păltinişanu” şi, chiar dacă apele sunt încă tulburi la ACS Poli, el este hotărât că vrea să joace pentru această echipă.

 „Au trecut aproape cinci ani de când nu am mai jucat pe stadionul Dan Păltinişanu şi mă bucur, am un sentiment aparte când evoluez pe acest stadion. Aştept de aproape doi ani să revin la Poli şi sper să promovăm. Va trebui să mai avem nişte discuţii. Din punctul meu de vedere, eu sunt 100% liniştit, nu vreau niciun ban, sunt gata să joc, am o datorie faţă de fanii din Timişoara şi sper să nu-i dezamăgesc”, a declarat Daminuţă.

Fundaşul de 22 de ani a fost împrumutat pentru un sezon la Dinamo şi chiar s-a fotografiat cu un fular cu însemnele “câinilor”, însă acum spune că nu a simţit niciodată nimic pentru clubul alb-roşu. “Fanii trebuie să înţeleagă că am fost forţat să plec şi nu e nicio problemă, oricând îşi doresc, pot să discute cu mine faţă în faţă, deoarece eu sunt timişorean şi aş fi bucuros să joc pentru Poli. Nu ţin cu Dinamo, nu am ţinut niciodată cu Dinamo”, a declarat fotbalistul bănăţean. Acesta promite şi că va sărbători într-un mod inedit dacă va promova cu ACS Poli în prima ligă. “Tatuaje nu mi-am mai făcut. O să îmi fac cu stema lui Poli, după ce promovăm în Liga I”, a spus Daminuţă.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO